pátek 26. listopadu 2021

Ruličkovaný layout / IVA

 A přišla zima / listopad 2021

Krásný pátek milé dámy, Advent se nám už pomalu blíží, v neděli už si zapálíme právní adventní svíčku, a tak přišel ten nejlepší čas na vánoční scrapování :-D A listopadový kit je k tomu jako dělaný.


Už delší dobu na mě ze sociálních sítí vyskakují stránky s “ruličkama”. Snad každý už si tuhle parádu vyzkoušel…až na mě :-D takže jdeme na to.

Není to nic složitého, jen to chce trochu trpělivosti a času, než se všechny ruličky namotají a slepí k sobě. Délku papíru si zvolíte libovolně, jak se vám to bude líbit a šířka mi stačila jen 1,5”, takže i z malé kartičky jsem si smotala dvě ruličky. Ale samozřejmě záleží, čím si pomáháte v tom rolování. Já si vzala slabý štětec.

Ruličky jsem si pak slepila oboustrannou lepící páskou, abych nemusela čekat, až mi lepidlo zaschne. I na papír jsem je lepila páskou. Práce s ní je rychlá a hlavně čistá. Nevím jak vy, ale já mám z tekutých lepidel pokaždé slepené i prsty!

Ruličky jsem motala z kitových kartiček (velkých i malých), ale vzala jsem si i papíry z loňského prosincového kitu, barevně se pěkně hodily a potřebovala jsem i delší ruličky.

Na stránku jsem je skládala nerovnoměrně, některá delší nahoře a jiná zase dole. Když už jsem měla v ruce loňský kit, zaujala mě vellumová visačka, to byla fakt velká paráda. Proto jsem si ji nalepila pod fotku.

Ke sváteční atmosféře se nejvíc hodí lesk a třpyt, tak jsem stránku ještě pocákala zlatým sprejem. A zlatá abeceda je taky luxusní. Nové šablony od Lory Bailory jsem nemohla nevyzkoušet, hvězdy se hodí všude!

Krásný a pohodový advent.

Tvoření zdar.

Iva

8 komentářů:

  1. Ivi, moc krásná stránka 🥰 a víš co, já taky ještě neruličkovala 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji…vidíš a já myslela, že jsem poslední, kdo to nezkusil 😂

      Vymazat
  2. krásný, také jsem ještě neruličkovala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ivi, hlásím se k řadě těch, co ještě neruličkovali 😊 zatím ve mě přetrvala obava z toho, jak se ruličky zplácnou v albu, ale tahle tvá nádherná stránka ve mě ten zájem opravdu rozdmýchala ❤️

    OdpovědětVymazat
  4. Super stránka! ❣️ Na rolky nemám dost trpělivosti. 😁

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover