úterý 21. března 2023

Do cukrárny rovnou z PIKNIKU NA LOUCE / DENISA

Ahoj všichni. Březen se nám pomalu přesunul do druhé půlky, a to znamená, že už oficiálně můžeme vítat jaro! A jak jinak oslavit příchod jara, než něčím sladkým. Takže se na chvíli z pikniku přesuneme do cukrárny.



Po předchozí vyšívané stránce jsem tentokrát šla do něčeho jednoduššího. Nejprve jsem z barevné čtvrtky odtrhla dva pruhy a přilepila pomocí oboustranné pásky. Trošku to „nakudrnatit“ a hotovo.


Pomocí inkoustů jsem vytvořila cákance, které jsou také v pastelových barvách. Takto jsem vnesla aspoň trochu barvy do bílého místa. A taky mi to připomínalo to sladké barevné sypání 😋. Dále jsem lepila fotky a velký nápis. Ten je přilepený pomocí pěnové pásky.


Nakonec jsem nalepila štítky, samolepkové fráze, flitry, papírové výseky a puffy srdíčka. Ano, přiznávám se, použila jsem starší dortíkový výsek 😊. Bez toho dortíku by to nemělo ten správný cukrárenský šmrnc. A kdyby náhodou někdo takový výsek  potřeboval, najdete ho TADY


Moc vám děkuji za přečtení a všem přeji krásný den. 

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

2 komentáře:

  1. V jednoduchosti je veliká krása.moc pěkné 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju, Irenko 💗 Musím nějak najít zlatou střední cestu. Buď to mám jednoduché nebo celé vyšité... Tak třeba příště 😁

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover