středa 1. března 2023

ZIMNÍ AKVAREL je stále v kurzu / MIRKA

Jak využít všechny ty krásné kartičky z krásného akvarelového kitu Zimní akvarel? Kromě kapsových stránek se dají skvěle použít i jako základ na přáníčka anebo do deníčku. Ať už celé, či rozstříhané. Pojďte se podívat.


Na přáníčko mi stačila jedna velká kartička, kousek bílého papíru z vyseknutými okénky na bigshotu, dva ptáčci (které jsem vystřihla taky z kartičky) a nápis všechno nejlepší.




Mám teď takové flitrové období, takže jsem pod bílý papír ještě nalepila pěnovou oboustranku a dosypala flitry. Ať se to přáníčko hezky třpytí a chrastí! 



Na jednoduchou dvoustránku do deníčku jsem využila kartičky dvě. Jednou jsem podlepila fotky a druhou rozstříhala na jednotlivé větvičky. K tomu pár výseků, frázových samolepek a je to. Rychlostránka do miminčího deníčku je hotová



Nebojte se taky kartičky využít jinak, než na project life a klidně si je rozstříhejte jak potřebujete. Výsledkem bude originální výtvor, jaký nemá nikdo jiný ;) 





POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

3 komentáře:

  1. Krásná inspirace. A jeden malý detail, který si ukládám do paměti 😉 Výseky "všechno nejlepší" používám často a nikdy mě nenapadlo kombinovat fonty a vypadá to opravdu dobře 👍

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Radko. Moooc děkuji, jsi zlato 🤗 výseky kombinuji ráda, hlavně i velikosti mezi sebou a většinou podlepím větší výsek ještě pěnovkou 😊

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover