čtvrtek 30. března 2023

Na přání PIKNIK NA LOUCE / ADÉLA

Určitě už jste se všechny zamilovaly do jarní piknikové kolekce a vytvořily si aspoň jednu stránku do alba. Já mám sice na stole rozpracované minialbum, ale při vyřezávání větviček a malých květin, mě zaujala ta jemnost a struktura kusu papíru, který běžně letí do koše.

Nachystala jsem si tedy nový kus, na kterém už jsou výřezy narovnané vedle sebe. Stačí pak opravdu málo a krásné přání je hotové za pár minut. Text můžete napsat, natisknout nebo využít super výseky.



A ten neskutečný acetát s drobnými kytičkami jste viděli? V kombinaci s šablonami rámečků vzniklo další jednoduché přání. 



Taky vás při tvoření něco napadne a než stačíte dílo dokončit, skočí vám do hlavy další možnosti a inspirace? Tak přesně takhle to bylo s posledním přáníčkem. To už nemá malá okénka, ale pořádné okno a díky složení papíru na přední straně vznikl skvělý prostorový efekt a přesto se dá složit do obálky. Vy si tak můžete vytvořit roztomilou jarní scénu. A ještě musím zmínit nové puffy samolepky, to je taková roztomilost a každému albu i přáníčku přidá neobvyklý jemný detail.




Užívejte si jarní dny kreativně!


POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover