středa 22. března 2023

Nové členky DESIGN TEAMU 2023

Někdy ke konci měsíce února se u nás přihodila ojedinělá událost! Poprvé od roku 2017 jsme vyhlásili DT call 2023 a s napětím čekali, kdo se nám přihlásí. Zájemců a projektů bylo spousta - a to dokonce z různých koutů naší planety. To nás velice překvapilo, ale hlavně mile potěšilo. Nebudeme tě dlouho napínat. Je nám jasné, že jsi zvědavá, kdo pro nás a pro tebe bude (kromě našich stálých hvězd) připravovat projekty z Papero amo kolekcí a materiálů. Tady jsou:

IVKA (Slovensko)
IG: @ivanasarmirova
Ahoj, volám sa Ivana a žijem v Bratislave, kde aj pracujem na daňovom úrade. Čaru papiera som naplno prepadla pred 8 rokmi,keď som objavila scrapbooking. Prešla som si rôznymi formami tvorenia, začínala som nesmelo výrobou prianí, pár rokov som robila project life albumy a popri tom veľké 12x12 layouty, ktoré sú moje najobľúbenejšie. Okrem svojho priateľa milujem jar a naše spoločné výlety. Teším sa, že môj dlhoročný sen sa splnil a môžem byť súčasťou rodiny Papero amo





CAMINO (Španělsko)
IG: @_caminogarcia
Ahoj, jmenuji se Camino. Jsem učitelka na základní škole v Alicante a matka dvou dcer. Vždycky jsem byla umělecky založená a věnovala se různým druhům tvoření. Scrapbooking je ale pro mě víc: je to radost, zábava a hlavně terapie! Budu moc ráda, když některé z mých projektů budou inspirací dalším lidem, stejně jako já se inspiruji mnoha jinými. Nemůžu se dočkat, až začnu tvořit s nádhernými materiály z dílny Papero amo!





CHRISTELLE (Belgie)
IG: @crispybe
Ahoj všichni. Jmenuji se Christelle. Je mi 38 let a žiji v Belgii se svým mužem a naší dcerou Adèle, kterou často uvidíte, protože je to moje oblíbená modelka. Scrapbookingu se věnuji již téměř 20 let. Nejraději vyrábím určitě mini alba. Nemůžu se dočkat, až budu pracovat s vašimi úžasnými kolekcemi. Milionkrát děkuji Papero amo, že jste si mě vybrali.




SONJA (Německo)
IG: @sonjavoigt

Ahoj, jmenuji se Sonja - je mi 44 let a bydlím s manželem, synem Matsem a naším psem Brunem v malém městě v německé části Krušných hor. Pracuji na plný úvazek jako finanční manažer a každý den řeším spoustu čísel. Kromě mé rodiny a procházek s Brunem mě uklidňuje jóga, moje zahrádka a scrapbooking. V papírovém světě se stále objevuje něco nového a to mě nepřestává udivovat. Těším se na skvělý čas v design teamu Papero amo a děkuji za důvěru.




Pro rok 2023 je náš design team kompletní! Moc se těšíme na nové projekty a inspiraci. A samozřejmě pro tebe máme také hosty a dokonce i jedno překvapení, ale to si necháme na jindy. Zůstaň s námi.

Tvoje PA 💓

4 komentáře:

  1. Super, těším se na nový příval inspirace, té není nikdy dost👍🏼🤩🍀☀️

    OdpovědětVymazat
  2. To je paráda, takový mezinárodní design team. Wow! Už se nemůžu dočkat na všechny ty krásné výtvory 😍

    OdpovědětVymazat
  3. Vítám nové kreativní ženy, které si rády hrají s papírem od PA! 😊 a těším se na jejich příspěvky 😘👏

    OdpovědětVymazat
  4. Teda woow holky, tohle mi vyrazilo dech a vítr ze Španělska je jako umění samo, to už ani není papír! Těším se na nové články

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover