pondělí 20. března 2023

PIKNIK NA LOUCE na narozeninovém layoutu / ALENA

Krásné pondělí příznivci papíru. Jaro nám klepe na dveře a ho vyhlížím jako smilování. Snad už konec všem těm nemocem, asi je to u všech stejné. Nový kitjste určitě okoukli a možná už vám leží na stole. Pokud stále váháte, třeba vám moje dnešní inspirace, pomůže rozhodnout se.

Nebudu vám tu sepisovat, co všechno jsem použila a co na svoji velkou slávu ještě čeká. Ale mám jeden takový foto tip. Zkušení scrapaři prominou, těm asi nepředám žádnou novinku (i když kdo ví). Ale pro začátečníky, kteří propadli scrapbookingu nedávno, by to mohlo ušetřit pár nervů.


Kruhová fotka. Možná si teď říkáte a co jako. Vezmu hrneček obkroužím ho a vystřihnu. Ty šťastnější vezmou kruhovou šablonu a projedou Big Shotem.

Hele jako jo. Ale už se vám stalo, že jste měli fotku, na které byla spousta věcí, co jste ve výsledném kruhu chtěli mít, ale prostě do toho kruhu se to ne a ne vejít?

Mně se to teda děje skoro pořád a je jedno, v jak velkém formátu si fotku vytisknu. Buď nemám kompletní kruh nebo nemám v kruhu všechno.


Napadlo mě si fotku v programu připravit už jako kruh. Výhodou totiž je, že si v kruhu upravíte její velikost. Já používám aplikaci Picsart. Má i bezplatnou variantu a několik desítek layoutů na koláže. Včetně jednoho velkého kruhu nebo tří menších.



Rychle si tam přiblížením a oddálením nastavíte jakou část chcete v kruhu mít, uložíte a vytisknete. Pak už nůžky nebo jako v mém případě šablona a kruhová fotka s tím podstatným je na stole.





Snad jsem vám trošku pomohla a pokud to nebyla novinka snad vás inspiroval layout. Užijte si nadcházející jarní dny a těším se, s čím se pochlubíte v naší fb skupince.

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover