pátek 10. března 2023

POJĎME VEN layout / MIRKA

Vím, že už netrpělivě vyhlížíte inspiraci z nového jarního kitu, ale ještě chvilinku vydržte. Tento týden vybalíme balíčky a hned se vrhneme na jarní tvoření, pak se tady s piknikem na louce roztrhne pytel ;) Dnes si pojďme připomenout ještě loňský jarní kit Pojďme ven, který byl neméně povedený. 


Domečková kartička v něm mi připomněla loňský víkendový pobyt v Jižních Čechách. S manželem jsme za víkend navštívili několik měst a prohlédli si krásná centra. Kartička se mi hodila na vystřihování domečků. Pár jsem jich chtěla použít kolem fotek.



Z našeho výletu jsem nakonec vybrala dvě fotky s tulipánkama. Obě fotky vznikly ve stejný okamžik. Já fotila kytičky a manžel fotil mě jak fotím :) Ale o tom jsem nevěděla :) 



Vytáhla jsem akvarelové barvičky a na bílou čtvrtku naplácala velké barevné skvrny v barvách tulipánů. Čtvrtku jsem pak bílou vyšívací bavlnkou přišila na puntíkovanou čtvrtku od Crate Paper.



Fotky jsou nalepené na kostkovaných oranžových PL kartičkách. Oranžovou barvu příliš na svých projektech nepoužívám, ale tady se hodila perfektně. Některé domečky jsem podlepila pěnovou oboustrankou a některé jen nalepila lepidlem v tužce.



Nápisy jsou vždy pro mě taková výzva. Je těžké vybrat tu správnou abecedu, aby se hodila na layout. Tady jsem nakonec vybrala menší puffy (neboli pěnovou) abecedu od Pinkfresh Studio.



Razítko s datumem a nějaký ten journaling nakonec nesmí chybět. Bez toho by to nebylo ono :) Tak a teď už jdu připravovat další fotky, příště to teda už bude s piknikem na louce, těším se ;) 


Mirka 


POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednáme, naskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover