čtvrtek 8. ledna 2015

Co je nového...

LEA


Ke konci roku jsem zamýšlela nad svým tvořením a zdá se mi, že jsem se trochu zasekla u Project life a nic jiného nedělám… ano, ještě každý měsíc dvě stránky z CREATIVE kitu :-). Project life mě moc baví a rozhodně chci pokračovat, ale taky bych čas od času chtěla vytvořit i něco jiného. Takže jsem se rozhodla, že opráším svůj art journal. V červnu 2013 jsem si vyrobila svůj vlastní blok na art journal a dokonce jsem si uděla dvě dvoustrany. Ale nějak to nebylo to pravé… měla jsem málo vhodného materiálu, tak jsem zase brzo skončila.  




Po workshopu s Kasiou  jsem si dokoupila nějaké další mixed media materiály a pomůcky (sice to pořád není kdoví co, ale pro začátek č. 2 to snad bude stačit :-)), tak jsem si řekla, že každý měsíc vyrobím jednu dvoustranu.






Pravidelně nakukuju na blog k Vicky, jestli náhodou nemá nové art journal video, takže mám i spoustu inspirace.

A hlavně! Zatím mám i odhodlání, že každý měsíc opravdu něco do svého art journalu “vykouzlím”. No a když jsem teď vše zveřejnila, tak mi ani nic jiného nezbývá :-).

Tak co vy? Přidáte se ke mně a vytvoříme každý měsíc stranu nebo dvoustranu v art journalu? Denisa vám minulý týden ukázala, jak si vyrobit art journal cover , tak neváhejte!

3 komentáře:

  1. Tak to jsou grandiózní novinky! Už se moc těším na AJ stránky! Mimochodem, srdce mi plesá nad čistotou pracovního prostoru a pomůcek! Všechny klobouky dolů :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mívám taky v lednu velké plány. Nejen práce v mém průběžném journalu, ale také dodělávky některých restů ze starých... Pak už mám nachystaný jeden journal na Documented Life projekt, druhý na různé challenge - uvidíme, jestli se přidají na poličku k těm dodělaným nebo vedle k těm "nachystaným" z minulých let. :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já mívám velké plány celoročně :-)) Leuško, držím palec, ať vytrváš a těším se na ukázky. Co je psáno, to je dáno :-))

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover