neděle 11. ledna 2015

PROJECT LIFE DAY

VLASTNÍ DESIGNOVÉ KARTIČKY
Lea

Pinterest je nekonečný zdroj inspirace a já se netajím tím, že tyto stránky pravidelně navštěvuju. I tento návod jsem našla právě tam a dnes se s vámi o něj podělím. A zrovna, když se blížil termín odevzdání, tak jsem si všimla, že jej objevila i Monika Pestrová :-) (Moni je vidět, že náš vkus je hodně podobný ;-)). Předem se omlouvám za zhoršenou kvalitu fotek. Když jsem tento návod včera kolem poledne fotila, tak bylo zataženo a lilo…

Dnes si vyrobíme vlastní designové kartičky pro váš project life.


Budeme potřebovat:
silikonová razítka - spíše menší
inkousty k sobě barevně ladící
bílou hladkou čtvrtku
případně vyřezávací šablony, ale ty nejsou nutné




Připravte si bílou čtvrtku o trochu větší než výsledná kartička. Vyberte si razítko (já jsem volila textové z dílny Papero amo) a k sobě barevně ladící inkousty (tady jsem zvolila křídové inkousty od Prima Marketing - tzv. žehličky). Na připravenou čtvrtku razítkujte vámi vybrané razítko různými barvami inkoustů.



Když budete mít hotovo, tak si můžete vyřezat kartičku, buď pomocí šablony nebo jednoduše na řezačce.



Tento postup se mi moc líbil, takže jsem takto vyrobila kartičku do naší PL výměny :-). Hladkou bílou čtvrtku jsem si obarvila Distress inkoustem, odstín TEA DYE. 



Z razítkové sady, kterou můžete získat zdarma k předplatnému některého z kitů, jsem si vybrala razítka foťáčků a černým inkoustem jsem je narazítkovala na čtvrtku. 




Hotovou čtvrtku jsem opět vyřízla pomocí šablony a dozdobila hnědým pruhem a tytkysovým zubatým kolečkem. To jsem nelepila a nachystala jsem dvě narazítkované varianty a jednu nenarazítkovanou, aby si budoucí majitelka kartičky mohla vybrat text, případně si narazítkovat vlastní :-). Z této kartičky jsem byla tak nadšená, že si ji vyrobím taky, až budu zpracovávat materiál z aktuálního PL kitu.



Vidíte, že je tato technika velice variabilní :-). Já jsem použila ještě razítko z kalendářové sady Papero amo.


4 komentáře:

  1. Moc krásné kartičky...koukám nápad se šíří rychle a je moc pěkný....taky jsem podobně dělala kartičku do letního alba z razítkem dovolená... ;-))

    OdpovědětVymazat
  2. To je parádá Leo! Já jsem nadšená maximálně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se hrozně líbí ta šablona...já jsem ji propásla :-( Kartičky jsou samozřejmě super!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover