neděle 4. ledna 2015

Project life day

ZAČNĚTE TVOŘIT SVŮJ PROJECT LIFE!

Máte nějaké novoroční předsevzetí? A co třeba dát si takové, které pro vás bude zábavou? Pusťte se do dokumentování vašeho života a vytvořte si tak alba plná vzpomínek na ty nejkrásnější chvíle.




Co je to PROJECT LIFE?

Project life je revoluční systém scrapbookingu, který byl vytvořen pro zjednodušení procesu dokumentování vašeho každodenního života. Stačí zasunout fotografie, vzpomínkové materiály a kartičky s poznámkami do připravených kapes, které následně vložíte do alba. Nepotřebujete lepidlo, nůžky, ani žádné ozdoby. Chci vědět víc...



CO SI MÁM KOUPIT DO ZAČÁTKU?




BALÍČKY PRO ZAČÁTEČNÍKY

Vyberte si jeden z našich výhodných balíčků s těmi nejzákladnějšími materiály a pomůckami k tvoření vašeho PL alba! Nabídku najdete ZDE.



PŘIHLASTE SE DO KIT KLUBU!

Každé dva měsíce budete do vaší schránky dostávat speciálně sestavený balíček PL produktů k vašemu tvoření. Těšit se můžete třeba na české kartičky a razítka :)



- Project Life Kit dostanete do Vaší schránky 1x za dva měsíce
- v balíčku najdete cca 60 originálních PL kartiček, 10 českých kartiček od Papero amo, ozdoby, 1 české razítko a výseky od Papero amo 
- se vstupem do klubu získáváte stálou 5% SLEVU na nákup v našem eshopu
 - poštovné kitu je jen 35 Kč

CENA kitu pro členy klubu - 450 Kč / cena na eshopu 550 Kč

přihlásit se do kit clubu


VYBERTE SI DÁREK K PŘEDPLATNÉMU!

S námi je tvoření hračka!
tvoje Papero amo

1 komentář:

  1. úžasný článek, pro mě maximálně aktuální :) hltám všechny informace :) a brzy udělám objednávku :) základních potřeb na PL :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover