sobota 10. ledna 2015

PROJECT LIFE pošta

Další kolo naší celoroční soutěže - PROJECT LIFE POŠTY už máme za sebou :) Tvoříme v ní ručně vyráběné Project Life kartičky k aktuálním kitu Papero amo, a příští týden budeme rozesílat kartičky novým majitelkám :)


Vánoční PROJECT LIFE POŠTU vyhrává...

JANA BENNETT


Fotografie všech kartiček samostatně najdete v naší facebookové skupině PROJECT LIFE Papero amo, a pokud tam s námi ještě nejste, přidejte se :) 


PROJECT LIFE POŠTA - LEDEN / ÚNOR 2015



Každá účastnice naší výměny vytvoří, nafotí a zašle poštou svoji (na zadní straně podepsanou) kartičku na adresu Papero amo. 

Vy, které jste na facebooku, vložíte fotku na stránky skupiny Project Life Papero amo, vy které nejste, můžete fotku poslat emailem a my ji vložíme za vás. 

U nás pak kartičky náhodně rozlosujeme a všem účastnicím je znovu rozešleme. Všechny kartičky budou navíc v soutěži o cenu v hodnotě 300 Kč. Získá ji autorka kartičky, kterou vybere Design team jako tu nejstylovější. 

Užijeme si spoustu zábavy a vyměníme si nápady na vytváření originálních PL kartiček. Vždy se tak můžete těšit nejen na PL kit od nás, ale i na originální kartičku, která pro Vás do poslední chvíle bude překvapením.


PRAVIDLA SOUTĚŽE
 

  • Vytvořte vlastní PL kartičku ve formátu 3" x 4" inspirovanou aktuálním PROJECT LIFE kitem Papero amo
  • Kartičku vyfoťte a sdílejte ji v naší PL facebookové skupině (pokud nemáte facebook, pošlete fotku na email: atelier@paperoamo.cz a my ji vložíme za vás.)
  • Kartičku na zadní straně podepište a do 20. ÚNORA 2015 ji pošlete poštou na adresu Papero amo, s.r.o., Družstevní 788, 686 05 Uherské Hradiště.
  • Ke všem kartičkám, které obdržíme, přiřadíme čísla, a následně každé účastnici vylosujeme kartičku na výměnu od jiné soutěžící
  • Náš tým pak vybere tu nejstylovější kartičku, která navíc získá cenu v hodnotě 300 Kč
  • Kartičky budeme zasílat v objednávkách v dalším měsíci.
POZOR! Výměny se mohou zúčastnit jen uživatelé registrovaní na www.paperoamo.cz
Soutěž probíhá každé dva měsíce :)
Těšíme se na Vaše krásné výtvory!

2 komentáře:

Pin It button on image hover