úterý 27. ledna 2015

MIXED MEDIA day

ART JOURNAL
Silvie

Tvoření v design týmu Papero amo mě staví stále před nové a nové výzvy.


A tak tady prostě přiznávám, že já malování v scrapbookingu nerada. Často u vás obdivuju různé mixedmedia výtvory, ale když si představím, kolik na to potřebuju barviček , inkoustů, past, stěrek, špachtlí, fidlátek, udělátek a mazadel a patladel, tak mi to za to asi nestojí a budu se dál jen kochat.

Ovšem dneska máme Mixed Media Day a já se rozhodla čelit tomuto úkolu a dokonce se mi povedlo si udělat trošku nepořádek v pracovně a umazat si tu dokonalou, nevařící zástěru. Což je u mě teda určitě vrchol všeho barvičkového tvoření.


A nakonec jsem nelitovala. Chci hlavně povzbudit všechny ty z vás, které rády vystřihují a lepí a technika, při které je potřeba více než tři materiály, vás nechává chladnou (a já se mezi vás hrdě počítám). Nemusíte mít hned úžasnou vyladěnou Mixedmédia stránku s kytičkama a dokonalýma bravičkama (viz. génius Denisa) prostě si vytáhněte materiál jaký máte, nějaké štětce a pusťte se do toho.

Došlo mi, že Art Journal může být dokonalý relax i pro mě. Nemusím přemýšlet jaký papír se k čemu hodí, vezmu jen své oblíbené barvy. V tomto případě přímo NEbarvy a udělám na papír co mě zrovna napadne.


Takže tímto přijímám nejen výzvu mixedmédií, ale i tu od Lei, že si každý měsíc udělám stranu do svého nového, art journal patlavého sešitu.

A prosím vás všechny úžasné Mixedmedia umělkyně, se na mě nezlobte, že tuhle techniku nazývám patláním. Vaše úžasná díla mám ve velké úctě a budu se snažit dosáhnout vašich kvalit.

Zatím tedy má první strana (hvězdná, jak jinak), v černé a bílé.



8 komentářů:

  1. Sylvi, je světová! Už se těším na další! Hlavně pokračuj!

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonalé, ježiš to vše vypadá tak jednoduše! Do té doby, než sednu před prázdný papír.... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Silvi! Skvělé a já se moc těším :-)

    OdpovědětVymazat
  4. supeeeer! odvazna jsi, jen tak dal!

    OdpovědětVymazat
  5. Už ti jede gesso, tak můžeš pokračovat. Máš to v genech!

    OdpovědětVymazat
  6. zvolit si cierno-bielu kombinaciu chcelo riadnu guraz ! a nasledne odolat pokuseniu dodat nejaku farbu dodatocne ... super, ze si odolala, lebo vysledok sa mi velmi paci :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Super! Silvi jsi sikovna! :-) Tvuj art journal je..jak to rict..cernobily:-) Libi se mi pouziti penovych pismenek a vyseku!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover