úterý 4. srpna 2015

RODINA Papero amo

I tento měsíc představujeme další naši milou zákaznici - členku rodiny Papero amo. Vybíráme si je z projektů v naší galerii na Pinterestu, a tento měsíc nás nejvíce zaujala tvorba Danky. Seznamte se :)

DANKA KROUTILOVÁ


Jak dlouho se věnuješ scrapbookingu?
Scrapbooking jsem poznala na kurzu asi v roce 2009. Nutně jsem potřebovala všechny věci na tvoření – řezačka, krásné papíry, lepidla, kytičky apod. Samozřejmě jsem po určité době zjistila, že je lepší vybírat s rozumem. Však to ale znáte, nemusím vám nic povídat. Vyrábím hlavně přáníčka.

Co nejraději tvoříš?
Nejvíce mě baví vyrábět přáníčka a každé jiné. Někdy bych chtěla mít svůj styl, ale nejde to. A důvod? Holky pořád dávají nějaké zajímavé techniky na blog a já je prostě musím zkusit. Moje první SB stránka proběhla právě na otevřeném kurzu Papero amo. Od té doby se album plní SB stránkami. PL je pro mě výzva, kterou hodlám zkusit. Jinak PL alba využívám na zaznamenávání dovolené.

Jaké jsou Tvé TŘI nejoblíbenější produkty z PA shopu a proč?
Koženková alba mám moc ráda, vydrží a mají krásné syté barvy. A ano vejde se do nich hooodně stránek, ať už SB nebo PL. Jedná se především o WE R MEMORY KEEPERS - Classic Faux Leather album RED. Na přáníčka se vždy hodí nějaká drobnost na konec, stačí málo. Mám ráda tu rozmanitost barev a velikostí - Doodlebug – enamelové tečky. Na stránky a do alb se mi líbí používat photo overalys sety, např. BECKY HIGGINS - Project life. Mají rozdílné zabarvení a to je prima. Použít je můžete i na fotce, která není dle vašich představ a říkáte si „něco by to ještě chtělo“.

Tvůj nej designer, vzor, výrobce?
Jak jsem již řekla, tedy napsala, zkouším různé techniky. Nemám vyhraněný styl. Inspiruje mě Jana Bennett a Lea svou pracovitostí a pílí a také kreativními nápady. Líbí se mi styl Denisy Gryczové a Vicky Papaioannou.

Tvá nejdražší objednávka :)
To nemyslíte vážně, že bych na tuto otázku měla odpovědět :)) Mám právo nevypovídat? Pokud neberu objednávky materiálu, tak aktuálně workshop KASIA KRZYMIŃSKA.

Kdybys vyhrála v loterii, co by sis koupila, po čem nejvíc toužíš?
Nejvíce? Těžká odpověď. Nyní mám tři věci, které bych uvítala. Kvalitní pákovou řezačku, opravdu mě nebaví pořád dokola ostříhávat papíry „s fousky“. Další je vlastnit Big Shot, který stále nemám a někdy by se opravdu hodil. A poslední je nová „siluetka“ (Silhouette). Mám starší verzi, která je aktuálně nefunkční.

Jaký byl Tvůj neoblíbenější Creative/Simple/PL kit? 
Ano, odebírám PL kity. Pro mě TOP byly Project Life kartičky - PERFEKTNÍ DEN. České texty, svěží barvy, boží písmo, prostě perfektní!

Co uděláš, když Ti přijde balíček s materiálem z PA? 
Myslím, že máme podobné prožívání balíčků plných věcí na tvoření. Balíček je na poště, případně u sousedky, jde se vyzvednout. Doma si ho položím na stůl a nejdříve se převleču do domácího. Usadím se a horlivě beru nůžky a stříhám, to je velice rychlá fáze a pak se kochám, to je fáze zklidnění. Vše probíhá v kuchyni. Pak se přesunu do pracovny a opět balíček otevírám a prohlížím si jednu věc za druhou. Pak je přesunu na své místo – do přihrádek, krabiček a šuplíků. Přeskládávat věci na tvoření probíhá min. 1x měsíčně. Nemůžu si pomoct. O tom by se psalo….

A nakonec nám pověz, co Ti dělá radost mimo scrapbookingu. Co prostě ráda děláš, když zrovna nelepíš?
Stříhám! Dobře, tak chodím ven na procházky s naším pejskem jménem Arisbe. Mohu ji fotit a poté dávat do PL. Ráda čtu, spím a jím.

MOJE TVORBA



4 komentáře:

  1. Ahooj Danko, super počtení a nádherné projekty!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Danka.Teším sa, že som sa znova o tebe niečo nové dozvedela. Tvoja námornícka pohľadnica je úplne úžasná. Neviem prečo, ale strašne veľmi sa mi páči !!! Teším sa , že sa opäť uvidíme na kurze :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc děkuji holky! Jste hodné. Ano, workshop se blíží! :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover