pondělí 12. února 2018

PRODUKT PAPERO AMO - ANNIE

Krabičkové minialbum

Dneska pokračujeme v narozeninovém duchu a já tu mám pro tebe isnpiraci na dáreček pro tvou kámošku. Nebo vlastně pro kohokoliv, kdo je ti blízký. 

Chci ti ukázat, že i z My life kitem lze vytvořit něco jiného, než jen PLko. Já osobně kromě klasických layoutů a Pl miluju malé projekty, které většinou vyrábím, ale doma mi nezůstanou, potěší mé milované

Tento měsíc má narozeniny jedna z mých super kámošek, a tak jsem přemýšlela, jak ji udělat radost. Na začátku ledna jsme byli společně s její rodinou a dalšími na horách, na takové té klasické týdenní rodinné dovolené s malými dětmi na chatičce. Měli jsme se báječně a fotek bylo taky dost, i když hlavně z mobilu, takže jsem se rozhodla pro minialbíčko. 

Vybrala jsem si skládací album, které holky představily na jednom ze svých workshopů v Praze. Jeden večer jsem sedla a minialbum poskládala a pak následně vzala pravítko a začalo proměřování a kolážování fotek. Tohle je pro mě vždycky jedna z těch „must“ částí, kterou si moc neužívám a raději bych byla, kdyby mi někdo dal fotky už vytištěné a mohla jsem zrovna jít na to. Naštěstí tisknu fotky doma, tak je i to kolážování lehčí. Když bylo hotovo, usedla jsem další večer ke krabičce už s aktuálním My life kitem, lednovým Extra kitem a fakt podařenými nálepkami od Silvie KAMARÁDKY. Práce mi šla hezky od ruky, s kity to jde samo.
 


Ráda přidávám schovávačky a kapsičky navíc.
 



Samolepky jsou prostě boží. Budu asi potřebovat další sadu.
 

Člověk se nesmí bát do toho střihnout.
 

Focení bylo tentokrát o dost těžší, sluníčko nikde a všechno tmavé. Zapřáhla jsem i ségru, co přijela na kafe a nějak se to podařilo. Už se těším, až přijde víc slunečních dní, to se pak fotí jedna radost.
 

Dáreček je předaný a doufám, že udělá radost. Už teď mám na stole složené dvě další krabičky, pro moje nej nej kámošky…aby jim to nebylo líto.
 
Pochlub se i ty se svými projekty pro své blízké v naší FB skupince RODINA Paperoamo.

4 komentáře:

  1. Krásně vymazlené album.👍😉 Já mám trošku rebus jak poskládat vnitřek.

    OdpovědětVymazat
  2. Iri, je fatk,že ten vnitřek je trošku složitější. Mám zkušenost,že lepší je si poskládat a pozohýbat jednotlivé části a pak teprve slepit dohromady. Pak se s tím lépe manipuluje

    OdpovědětVymazat
  3. Veeeeľmi pekné a prave sa mi toto bude hodit ako darček, ďakujem za pripomenutie 😊

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover