středa 8. prosince 2021

Layout s 3D efektem / ADÉLA

 kit Vánoční tajemství / prosinec 2021

Prosincový page kit má spoustu červených detailů, a tak mi bylo hned jasné, že sáhnu po fotce s naší červenou sedačkou a Kubíkem, který se před pár lety tak rád schovával do krabic.


Při poslední scrap párty jsem tvořit nestihla, ale sketch od Janičky S. se mi moc líbil a schovala jsem si ho na chvíle, kdy bude má papírová múza stávkovat.

Jak jsem viděla ozdoby, těšila jsem se, že si na stránku přidám tyto prostorové „baňky“. Jsou totiž tak jednoduché a vytvoří krásný efekt. Z papíru jsem si vysekla několik koleček, přehnula na půl a šest takových částí slepila k sobě. Po přilepení na papír jsem nad nimi ještě udělala dírku a protáhla provázek.


Moc se mi líbí, že jsou mezi výseky velké nápisy i drobnější štítky s dírkou na obou stranách. Oba nápisy jsem podlepila pěnovou páskou, bez ní už neumím existovat.

Samozřejmě ještě pár větviček, ty mám taky všude. Pár jich je z kitu a ostatní vyřezané pomocí šablony od Lora Bailora. Stala se teď mou top vyřezávačkou.

Děláte stránky v jiném než klasickém čtvercovém formátu? Myslím, že toto je má první.

 
Adéla

4 komentáře:

  1. Nááádhera!! Prostorové baňky si musím zapamatovat, děkuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě. :) Je to během chvilky a efekt je krásný...jen tedy do alba to není úplně praktické, ale dá se to složit do stran.

      Vymazat
  2. Moc krásná stránka a ty baňky jsou dokonalé!

    OdpovědětVymazat
  3. Překrásné, baví mě ten nápis se šňůrkami a rolničkami, to je ťuťu efekt. Aneta M.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover