pondělí 20. prosince 2021

První stránka do alba 9x12 / ALENA

 kit Vánoční tajemství / prosinec 2021


Ahojky v předvánočním shonu. Dárky koupené, zabalené? Linecké slepené? Ne? Nevadí, u mě taky ne. Pojďte si odpočinout k mému dnešnímu článku. Pár nádherných projektů jste už měli šanci vidět od ostatních holek. Já přispěji layoutem 9x12. 


Je to vůbec poprvé, co jsem dělala tento rozměr. A úplně první stránka, kterou jsem slepila do alba pro Apolenku. Snad brzo přibydou další. Původně jsem vám tu chtěla ukázat část letošního DD alba, ale nějak jsem se zamotala v rozměru a nebyla jsem schopná se z toho vymotat. Bohužel jsem všechny čtvrtky nařezala do rozměru plánovaného alba. Proto jsem na stránku musela dost improvizovat. 


Naštěstí mě zachránila bílá strukturovaná čtvrtka, kterou v kitu najdete a pak jedna károvaná černo-bílá, kterou jsem dokoupila (bohužel, už jsou vyprodané). 


Bílou čtvrtku jsem si musela totiž nadstavit, chybělo mi půl inche. Už jsem z ní kus odřízla na album. Aby se „spoj“ schoval, rozhodla jsem se papír natrhat, a ještě ho podlepit dalšími dvěma kousky jiných. 


Ozdoby jsou všechny z kitu Vánoční tajemství až na výsek se slovem „Magie“, ten je ze stejné kolekce jako papíry a pak výsek „Advent“ je z kitu A přišla zima, stejně jako pár frázových samolepek.


Jako poslední jsem kolem ozdob přidala pár teček černým fixem. Musím se přiznat, že období fotek miminka si užívám, ať vezmete jakoukoliv fotku, vždycky to bude vypadat dobře s čímkoliv :D. Jen toho času s naším nespavcem moc nemám.  I přesto však doufám, že vám budu moci v novém roce dokončené vánoční album ukázat, jen si opravdu nejsem jistá, že formát 10,5x16 cm je dostatečný, když za prvních 16 dní jsem do složky nahrála přes 100 fotek. Bude muset nastoupit rozum a hlavně redukce. 


Mějte se krásně, tvořte, pochlubte se nám a užijte si vánoční svátky a do nového roku vkročte tou správnou nohou! Veselé Vánoce!

1 komentář:

Pin It button on image hover