čtvrtek 2. prosince 2021

Další nálož vánočních přání / ADÉLA

 Card kit Vánoční dílna / prosinec 2021

V prosinci se většina domovů změní na vánoční dílnu a v kuchyni se rozvoní cukroví a kdo ještě nestihl žádné vánoční přání, tak teď už opravdu vytahuje rolničky a papíry s jelenem.

Když jsem viděla, jaké úžasné kousky z kitu vykouzlily Jana, Valika i Mirka, vůbec se mi do toho nechtělo. Ale nakonec jsem si řekla, že aspoň čtyři kousky musím zvládnout. A překvapivě je jich šest a vyrobila bych jich klidně mnohem víc. Jednoduché zemité barvy jsou moc fajn a krásně se kombinují. Uděláte jedno a hned vás napadne další a další a další…


Stačí pěnová páska a můžete začít vrstvit.

Čím vyšší, tím lepší. Klidně si nalepte dva pruhy pásky na sebe, kartička i výsek pak vytvoří krásný jemný stín.

K dalšímu kousku mě inspirovaly černé hvězdičky. Udělala jsem si několik výseků v bílé a hnědé a nalepila na základ přání. Lepím je jen uprostřed, aby okraje zůstaly mírně zvednuté. Černé vločky mají být hlavním prvkem, a tak jsou podlepené pěnovkou.

Mezi kartičkami byly i dvě z vellumu – tak ty si vyloženě říkaly o přání s dírou. Vyřízla jsem si tedy tvar vánoční ozdoby a podlepila průsvitnou kartičkou s nápisy.

Obdélník s výřezem je nalepený na základu přání, do kterého jsem si vyřízla obdélníkové okénko. Stačí pak přidat provázek a jednu samolepku a krásný efekt je na světě.

Jsem hodně minimalistická, vím, ale mně se to tak líbí.

Filigránovou šablonu se stromkem už mám ve své sbírce hodně dlouho a konečně jsem ji vyzkoušela. Moc se mi líbí ve spojení s jemným ITO provázkem a rolničkou.


A jako poslední mám velký shaker (chrastítko), který jsem viděla v článku od Vali a úplně mě okouzlilo!

Ale zase jsem k tomu přistoupila jako lenoch a místo folie mám organzu.

Jak jste na tom vy? Už vás pohltilo vánoční šílenství?

 
Adéla

4 komentáře:

  1. Ó, tak to je Maximální dokonalost!😍 Myslím, že tento kit skýtá milion možností na přáníčka. Ten vyřezaný stromeček je supiš, no a ten shaker taky. Organzu mám koupenou už dlouho, tak že by přišel konečně čas? 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samotnou mě překvapilo, kolik se toho z kitu dá vytvořit. :)

      Vymazat
  2. včera jsem ke kitu také zasedla, po předchozích inspiracích jsem se dost obávala, že budu jen slepě kopírovat holky, nakonec se mi přeci jen podařilo vymyslet i jiné varianty :) Pár kartiček a výseků mi ještě zbylo, tak se zase nechám inspirovat tvými přáníčky. Díky za to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt super, jak to každý nakonec vymyslí trochu jinak. :)

      Vymazat

Pin It button on image hover