středa 22. prosince 2021

Rychlá inspirace před Vánoci / ANNIE

Page kit Vánoční tajemství / prosinec 2021

Už jenom jeden den a zacinká zvoneček! Jé jak já se těším. Pojď se podívat na moji poslední inspiraci v letošním roce, bude jak jinak než vánoční.


Letos se mi splnil sen v podobě vánočního focení naší rodiny. Napadl i sníh, juch. Dokonce jsem přemluvila mého chlapa, že si tu sportovní bundu na dvě minutky sundá, a tak vzniklo pár krásných fotek pro babičky, dědečky a samozřejmě do alba. 

Vybrala jsem tu nevydařenější a šup s ní na stránku 9x12. Aktuální kit a kolekce od Florigeles Christmas cocooning nesměli chybět.


Zvolila jsem čtvrtku s motivem dřeva a pak už si jen hrála s ozdobami z kitu. Fotku jsem podlepila pěnovkou a taky použila tuto washi od holek. Je krásná. 


Původně jsem chtěla nechat jen kombinaci červené a hnědé, ale ta zelená mi tam chyběla, a tak jsem přidala mašličku. No trošku na mě dýchly americké Vánoce,  ale u nás je to letos všechno trošku „crazy“. Uvidíš v lednu.


Dneska tě nechci moc zdržovat, ale ještě ti ukážu jednu rychlovku a tip na dáreček. Pokud chceš vytvořit něco osobního, není nic jednoduššího než si střihnout toto mini. Já měla hotovo snad za 10 minut. 



Použila jsem z kitu papír s visačkami. Pár jich vystřihla a pár jich obkreslila na zbývající čtvrtky. 


Nalepila jsem pár fotek a ozdůbek. Vše svázala mašličkou. Pokud ti album nakyne, tak klidně použij kroužek. Fotky jsou nakolážované tak, aby se vešly čtyři na klasickou fotku 10x 15.


Nechala jsem si místo na vlastní journaling, protože jsem při lepení ještě nevěděla, komu nakonec  dáreček poputuje.  Teď už vím, že bude pro brášku, který přijede na Vánoce domů,  a pak zase tradá do světa. To je ode mě dnes vše.


Annie


Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover