středa 29. prosince 2021

Vánoční album podruhé / PETRA

 Kit Vánoční tajemství / prosinec 2021

Zdravím vás podruhé v tomto krásném svátečním čase! Dneska mám pro vás další stránky z mého letošního December daily alba. 


Připomínám jen, že album je ve velikosti 21x11cm což odpovídá velikosti cestovních deníčků. Zatím je stále nesvázané, listy pouze do sebe vkládám, abych s nimi mohla lépe pracovat. Po dokončení všech stránek album nahoře a dole proděravím a sešiji bavlnkou. První část alba najdete v článku tady.  


Pokračujeme tedy dny 10 a 11. Vlevo na stránce je pod fotkou schovaná odklápěčka a v ní další fotky. Vpravo jsem použila nápis Šťastné a veselé narozeniny. Nápisem jsem částečně zakryla visačku, na které byl nějaký francouzský nápis, kterému nerozumím..


Odklápěčky jsou perfektní, když se vám sejde v jeden den víc fotek. Číslo jsem střihla ze čtvrtky z kitu a použila jsem ještě i kitové samolepky.


Letos mám u každé adventní neděle velkou fotku adventního věnce. Na prvních dvou fotkách byly i naše holky, čtvrtou adventní neděli reprezentuje ségřin adventní věnec… Vpravo je malinká stránka, která by sama o sobě v albu lítala nebo by z něj vypadla, ALE! Z druhé strany na ní mám přišitou kapsu, kterou za chvíli uvidíte… Takže stránka bude v albu držet pomocí oné fólie a z alba nevypadne ☺


Jednoduché stránky, vlevo sváteční den naší Lucinky a opět fotky ze školkového focení.


Velmi oblíbený pruh několika fotek, který ráda používám i na velkých layoutech. Washi páska, kartička, visačka a stránka je hotová. Protější stránka je tvořená z vellumu, který byl v nějakém jarním kitu, ale větve se hodí vždycky…


Fotka schovaná ve dvou stromcích, které se otevírají a jsou na suchý zip. Je to takové to samolepící kolečko, určitě znáte…


Opět náš oblíbený Starbucks, tentokrát horká čokoláda s donáškou až do auta!  Ta visačka jakoby byla nachystaná pro nás! Zase jsem použila i kousek kelímku. Vpravo jsem místo čísel použila odstřižek po vyřezání na Big Shotu, všechno se dá spotřebovat…  Okraj stránky jsem taky projela na BS a udělala jakoby šupiny. Taky jsem sáhla po oblíbené washi z dílny PA. 


Na druhou stranu jsem si odložila fotky z domácího vánočního focení. Původně bílou stránku jsem z velké části podlepila kraftovým papírem. Visačka je z jedné kartičky z listopadového kitu, na kterou jsem připevnila šňůrku. Tyto bavlněné šňůry jsou ideální na doplnění visaček a holky je mají v e-shopu v různých barvách.  


Tohle je ta výše zmíněná kapsa. Je přišitá na malou šedou stránku. Dokola jsem ji objela Fuse toolem, abych ji mohla naplnit různými flitry. Nápis Šťastné a veselé je uvnitř kapsy, nápis Vánoce je nalepený na fotce za kapsou.


Rodina spolu u jednoho stolu. Nad stolem jmelíčko, které mě velmi potrápilo. Větvičky jsem svázala k sobě oboustrankou a chtěla je ještě přelepit mašlí, aby pořádně držely, JENŽE! V mých zásobách jsem nenašla jedinou jednu mašličku! Nechápu vůbec, takže prosím designerky, dělejte s tím něco :D Nicméně jsem našla krásné řešení v podobě červeného nápisu, který se k fotce náramně hodí, takže jsem s tím v pohodě.


Jmelíčko jsou vlastně větvičky z této kolekce vyřezávacích šablon.  


Tuhle stránku dělám každý rok, je to stránka s fotkami nových ozdob. Přidala jsem pruh papíru a udělala odklápěčku, aby se mi tam všechny vešly. Velké abecedy jsou červená a moje oblíbená Hygge. 

Mám nalepeno zatím pouze do Štědrého dne, takže jsme se s Janičkou B., coby ředitelkou blogu, domluvily, že slíbené video-prohlížení nahrajeme po dokončení celého alba, na stránky Papero Amo na Fb. 

Tímto se s vámi na nějakou dobu loučím, protože si dávám s lepením na chvíli pauzu... Do nového roku vám přeji, ať je lepší, než ten letošní, ať jste zdraví a hlavně spokojení! Mějte se moc krásně! Vaše Peťa :*


Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover