pondělí 13. prosince 2021

Vánoční layout s visačkami / IVA

Kit Vánoční tajemství / prosinec 2021

Krásné pondělí, advent se nám pomalu krátí a do Vánoc už nám zbývají necelé 2 týdny. Teď nám asi nastává to nejvíc hektické období a já doufám, že i přes to všechno si najdete alespoň chviličku na lepení.


Když jsem si prohlížela prosincový kit, tak mi jeho barevnost hned připomněla perníčky. Takže o fotkách jsem měla jasno :-D

Nejprve jsem chtěla použít jen visačky, kterých je v kitu požehnaně. Ale když jsem je skládala a posouvala po stránce, pořád mi to nepasovalo a nedokázala jsem je poskládat tak, abych byla spokojená.

Chtěla jsme si vypomoct ještě kartičkami, které byly na jednom papíře. Původní záměr byl, že si z nich vystřihnu právě visačky, ale nakonec jsme použila všechny kartičky, takže jsme je stříhala úplně zbytečně a mohla použít papír v celku :-D No někdy se k cíli dostaneme oklikou.

Papír jsme měla rozdělený na 9 stejných částí, které jsme různě dozdobila.

Ale nápad na visačky mě neopustil… i fotky jsme si takto vystřihla. Pořídila jsme jim mašličky z těchto “ikonických” provázků. Holky je nedávno pořídily na e-shop a mají opravdu veliký výběr barev.


Po delší době jsme vytáhla i horký embossing a z kraftové čtvrtky si vyřezala hvězdičky, které jsem pak opatřila bílou “polevou” díky bílému prášku.

Na poslední kartičku jsme si nalepila nadpis a použila dvě původně vánoční abecedy. Ta malá černá je moje srdcovka. A ta červená byla součástí My life kitu- Čas kouzel, to byla fakt nádherná a roztomilá kolekce.

Přeji vám krásný zbytek adventního času, hlavně hodně pohody a co nejméně stresu :-D

Tvoření zdar.

Iva

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover