pátek 8. ledna 2021

Titulní stránka a Nový rok / ANNIE

 kit Nový rok, nový začátek

Ahoj, moc tě zdravím v novém roce!!! Nebudu zdržovat a hned se na to vrhneme. Jak já se těšila, až uvidím lednový my life kit Nový rok v reálu. Lucka opět nezklamala a kit Nový rok je přesně podle mého gusta a ta hořčicovááá. Já ji miluju. Pod stromeček jsem si moc přála horčicové křeslo z IKEA a opravdu jsem ho tam našla. Až budu mít chvilku si tam sednout, hihi a Robča mě blikne, půjde do alba právě s tímto kitem.


Ale zpět k tomu, co ti dnes chci ukázat. Nový rok, nové album, no nesmí chybět ani titulka. Tento rok zůstávám věrna rozměru 8,5x 11 inch. Tato alba mají obdélníkové kapsy, které se dají pořídit jak nedělené, tak kapsičkové. Jsou skvělou variantou k větším 12x12 albíčkům - lépe se přenášejí, ukazují babičkám a taky zaberou méně místa. Výběr designů je omezený, ale pokud ti vyhovuje tvoření na obdélník, tak je to jasná volba! Ještě lepší by bylo album 9x12 (ušetřilo by se stříhání kartiček), ale sehnat takové je fakt nadlidský úkol. Stále si jedu na vlně clean and simple a to jako dost. Titulka není výjimkou.

Vybrala jsem si docela neobvyklý typ kapes. Jedna velká široká tvoří vrchní část a dvě svislé tu spodní.

Do vrchní části jsem vsunula bílou čtvrtku a na ni natiskla rok 2021 novými razítky od Lora Bailora. Jejich pořízení něco stojí, ale vyplatí se to. Jsem nadšená. Číslice jsem částečně překryla výsekem stromečků prošitých na stroji.

První kapsa je selfíčko naší Blažkovic rodinky. Fotka je z 28. prosince, takže celkem aktuální. Fotku jsem podlepila kartičkou, která měla dvě okýnka a nápis. Mě se ale hodila ta barva kartičky, takže okýnka, neokýnka, šup s ní pod fotku. Doplnila jsem opět stromečky a výsek, který jsem přicvakla koníkem. Horčicovou abecedou jsem vytvořila nápis a bylo to.

Druhá kapsa je rozdělena na dvě poloviny, tak aby se vešla kartička i fotka. No, a protože na fotce nikde nebyl Charles, protože prostě pořád pobíhal někde kolem, vytvořila jsem pod fotkou ještě kapsičku.

Kapsa je kolem dokola prošitá, šila jsem ale jen do fotky a pak podlepila bílou čtvrtkou. Bála jsem se, že by mi to můj šicí stroj neprošil.

Na zadní straně titulky už druhým rokem píšu takové shrnutí, kde teď jsme, co nás čeká. Letos i předsevzetí, které zní: „Zpomal!!!“ Minulý rok mi ukázal, že to jde (přispěl k tomu hlavně covid) a tento rok bych chtěla opravdu zpomalit a víc si prožít přítomnost. Myslím, že v tom nejsem sama a držím palce všem, kteří to mají stejně.

Zadní strana, tedy hlavně text, a jen jedna obšitá kartička a pár stromečků. Ty prťavoučké jsem natiskla pomocí těchto razítek. 

Journaling byl hodně osobní, a tak jsem pro tentokrát text schovala. Chtěla jsem najít rychlý efektivní nástroj, jak to udělat a objevila jsem Ameriku!!! Použila jsem úpravu fotek na Instagramu ve stories. Vybrala jsem si jen popisovač a k tomu barvu pomocí kapátka a už to bylo. Pak jen uložit a nezveřejnit. Já měla takovou radost.

To je ode mě pro dnešek vše. Přeju nám všem, aby ten letošní rok byl rokem veselejším, odvážnějším a samozřejmě bohatým na zážitky, aby bylo co lepit.

7 komentářů:

  1. Annie, moc krásná titulka a tvůj tip na rozmazávání textu přes instagram k nezaplacení 😘😘😘 Určitě vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  2. Jee Baru moc děkuju, věřím, že spousta z vás už tuto fintu zná, o to víc mě těší, že můžu někoho inspirovat👍

    OdpovědětVymazat
  3. Ani, to je jaký super nápad, přidat Charlieho do kapsičky 😍 Boží to máš 😊

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasná titulka i heslo, Annie! ❤️

    OdpovědětVymazat
  5. To shrnutí roku na začátku alba je super nápad! Je to k nezaplacení, si to takhle sepsat, protože na konci roku je člověk už úplně někde jinde...

    OdpovědětVymazat
  6. No tak teda tuhle fintu neznám a diky moc za to !!! Líbí se mi takový nápad na titulku , ukládám si ! 😍

    OdpovědětVymazat
  7. vy ste prosim pekne dokonali a este aj extra fotogenicki. to je bomba. vase fotky nadherne ladia s kitom. super. krasne stranky

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover