čtvrtek 21. ledna 2021

Zimní radovánky s kitem / JANA S.

My life kit Nový rok / leden 2021

Ahoj, ahoj! Tak jako asi všichni, i já jsem se v posledních týdnech nechala strhnout radostí z krásné nadílky sněhu. Stejně jako ostatní maminky z DT, ani já jsem neodolala focení svých dovádějících dětí ve sněhu a hned „za tepla“ jich pár scrapla, ať se to album začne trochu plnit. Kit Nový rok je k tomu absolutně perfektní!


Stránka, kterou jsem nalepila, je ve své konečné podobě absolutně minimalistická a jednoduchá. Pokud byste ji chtěly lepit podobně, máte to za 10 (no dobře, se šitím za 15) minut hotové. Vznikala ale o chvilku déle, protože jsem několikrát přesouvala ozdoby (rozuměj - přidávala a ubírala). Lucka vymyslela tak úžasné výseky, že jsem se nemohla rozhodnout, co se tam hodí nejlépe. A znáte mě, není nutno mít na jedné stránce všechno ...

Fotky jsem umístila podle svislé linie, kterou jsem zvýraznila pruhem s jemným šedým grafickým vzorem. Padl mi do oka hned při prvním seznamování se s kitem – je na velké a malé kartičce. Myslela jsem, že si je nechám na nějaký kapsový projekt, ale hodil se teď a tak ho zbytečně nešetřím. Nakonec by na něj třeba ani nedošlo, takže je dobře, že půjde do alba.

Na stránce vidíte skutečně jen kus malé a velké kartičky. Jsou nařezané tak, aby to vypadalo jako svislý pruh, ale za fotkami místy vzor chybí. Hlavní fotku jsem podložila hořčicovou kartičkou, která ji orámovala a špetka teplé barvičky dodala jinak studené stránce šťávu.

Jako nadpis mi posloužil nápis „brrr“. Je tak boží! Jednak tento font miluji a také se mi hodil velikostně i kontrastně, prostě doko. Aby nebyl osamocen, přihodila jsem k němu další výseky ...

A pak už jen pár jemných sněhových vloček.

Ozdoby a text jsou umístěny tak, aby vytvořily ještě jednu linii, mírně šikmo k hlavní ose tvořené fotkami. Když to takto píšu, zní to hodně teoreticky. Když tvořím, tak na to nemyslím. Ale řekla jsem si, že neuškodí upozornit na to začínající scrapařky. Vždy funguje, když je na stránce nějaká šikmina. ;) Ideálně trojúhelník, nebo alespoň jeho náznak.

Ale jinak je především dobře, když lepíte, jak chcete a jak se to líbí vám. S tímto kitem nemůžete slepit nic jiného než báječné stránky! Tak pojďte do toho! A pak nám to ukažte! ;)

7 komentářů:

  1. Jani krása nesmírná jako obvykle 😘 jak ty to jen děláš 🙂

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné Jani, čisté a jemné, super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Kamčo! Je to malinko nuda, ale k sněhu mi ta bělost prostě přišla adekvátní. A také jsem nechtěla potlačit Lucčiny vzory. ;)

      Vymazat
  3. Janinka, nadhera. Naozaj staci par vysekov k dokonalosti, ale poskladat to, to uz je umenie 😊 ktore ty ale ovladas ako majster 🤗❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jáááj, ty moja! Ďakujem! Veď aj u teba sa inšpirujem!

      Vymazat
  4. Jani sníh , boby , děti a tento kit jsou jasných 100% ! 🤣🥰 Mám rada tvou jednoduchost a čstotu :-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover