úterý 12. ledna 2021

Stránka se spoustou fotek / IVA

 Kit Nový rok leden 2021

Krásné lednové úterý holky, doufám, že jste si náležitě užily vánoční svátky, řádně si odpočinuly a také aspoň trochu zascrapovaly.

Máme tu nový rok, nový měsíc a také nový kit. Holky už vám ukázaly svoje titulní stránky do nového alba tady a tady a včera jste mohly obdivovat Janči stránku z procházek Hradcem.

Já jsem naopak využila sněhovou část kitu a do alba putuje druhá stránka z našeho sáňkování na horách z 27. prosince. Ta první je třpytivá stránka z challenge.



Jelikož se nám podařilo v této sezóně vyrazit poprvé za sněhem, byla to pro nás velká událost a já kolem všech skákala s mobilem a fotila jak o život. Fotek bylo víc a já si je nakolážovala na menší čtvercové a jednu obdélníkovou, protože ta ořezat na čtverec nešla.


Fotky jsem si následně poskládala na bílý papír, který jsem ořezala o 1 palec z každé strany, aby vynikl podkladový papír s dekorem pleteného svetru. Ten je z prosincového kitu. Do volných prostor jsem pak vlepovala ozdoby.


Hned na začátek jsem k označení datumu použila kruhový výsek “Prosinec” a číslo je z černé abecedy. Celé jsem to ještě podlepila vyřezaným kolečkem z jedné kartičky.


Z té samé kartičky jsem si ještě vystřihla vlaječku pod černý výsek. Na titulku jsem zkombinovat hořčicovou malou abecedu s velkou šedou z kitu To jsem já.


Do další mezery jsem musela nalepit toho roztomilého ledního medvěda a kolem něj vločky a hvězdičku. Kruhový výsek “Milujeme zimu” jsem si rozstřihla napůl.


Vedle obdélníkové fotky jsem nalepila další nadpis z výseků. Nahoře totiž pořádně foukalo, tak jsme byli za chvíli zmrzlí jak rampouchy.


A do pravého dolního rohu jsem umístila ještě shluk stromečků. Žádné volné místečko nesmí přijít na zmar! Tímto se omlouvá všem, co tvoří s lehkostí a jednoduchostí, protože jejich oko musí trpět :-D

Přeji krásný vstup do nového roku a těším se na další inspiraci z tohoto kitu.

Tvoření zdar.

Iva

4 komentáře:

  1. Super, jedna stránka do alba a přesto tolik fotek. To se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ivi, paráda ❤️ víš co se mi líbí, jak to dokážeš vždy maximálně vyplnit, ale i tak to působí nepřeplácaně.

    OdpovědětVymazat
  3. mas to super ivi. naozaj obdivujem kolko fotiek na kazdu stranku vzdy zmestis.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí tvé stránky, hodně fotek a je to krásné, vkusné a jemné zároveň. Skvěle sladěné a ty detaily.....aaaach. Já tohle prostě neumím. Děkuji za krásnou inspiraci.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover