pondělí 25. ledna 2021

Nový rok v diáři / PETRA

Kit Nový rok / leden 2021

Krásné ráno! Jako mnohým z vás, ani mě vloni neminulo dilema, jak pokračovat v lepení vzpomínek v letošním roce. Velké Project life album lepím od roku 2016 a už mě omrzelo.


Nejprve jsem si myslela na velký Happy planner, potom jsem koketovala s myšlenkou sešitků a alba od Heidi Swapp. A co nakonec vyhrálo? Holky někdy během listopadu naskladnily Memory planner odHeidi Swapp a bylo rozhodnuto.

Stránky v diáři jsou velikosti 6x8. Jako plus tohoto diáře oproti Happy Planner vidím vazbu – kroužky. Můžu si do něj vkládat další stránky nebo i kapsy. Mínus (které možná někomu nevadí, mně ale ano) je to, že týden začíná nedělí, což mi nevyhovuje, takže názvy dní budu vždycky něčím přelepovat.

Myslela jsem, že začnu prvním týdnem v roce. Tolik jsem se na tvoření do nového formátu těšila, že jsem neodolala a nalepila jako první poslední týden loňského roku.

Do diáře jsem použila i kartičky, které jsem předtím stříhala na trojúhelníkový LO. Odstřihnutá část se schovala za fotku a nemusela jsem stříhat moc dalších kartiček. Na označení týdne jsem použila krásnou okrovou abecedu. Jediné, co mi v kitu trochu chybělo, byly nějaké štítky. Podobně žlutý jsem našla na tomto aršíku. A přidala jsem i samolepku kolíčku.

Na protější stranu jsem nalepila kartičku s nápisem. Vešla se sem i větší fotka 7,5 x 10cm.

V diáři jsou před každým novým měsícem volné listy. Jeden jsem použila na tento malý layout. Celý je poskládaný jen z proužků kartiček a ozdob.

Vytáhla jsem i šicí stroj a některé proužky prošila.

Cákance tuší a pár výseků a stránka je hotová. Zatím mě tento menší formát moc baví. Nezanevřu ale ani na velké PLkové stránky, jelikož mi jich z loňska ještě chybí spousta…

Mějte pěkný začátek týdne!

2 komentáře:

  1. Peti, máš to super a ten layout je fakt parádní! Těším se na tvé další stránky v tomto formátu, aspoň budu mít od koho,,opisovat" hihi 😁❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji 😘 jooo však já od tebe budu taky 😉🤣👏

      Vymazat

Pin It button on image hover