úterý 5. ledna 2021

Adventní mini album / Album s kroužkem / LEONA

Krásný nový rok!

V prvním letošním článku na blogu se ještě vrátím do prosince. Už dvakrát jsem se snažila vyrobit adventní (december daily) album. A úplně to nedopadlo. To první jsem ještě nakonec dodělala, ale loňské nějak pořád nemůžu dotáhnout do konce. Řekla jsem si, že to nemá smysl a prostě ho letos dělat nebudu. Ale pak holky přišly s minilabem s kroužkem a ke konci roku jsem si řekla, když už ho mám doma, že si do něj slepím takové malé adventní album. Jen pár momentů, fotek, vzpomínek, nic složitého. A hle! Album jsem slepila za jeden večer, včetně tisku fotek, výběru materiálu a všeho okolo. Budu ráda, když se podíváte, co nakonec na mém stole vzniklo.


Z materiálů jsem vybrala my life kit České Vánoce, doplněný ozdobami z kitu Až na severní pól, pár samolepek a něco málo vyřezávacích šablon a materiálů od Lory Bailora.

Kroužek jsem nakonec použila bílý, z vlastních zásob, místo stříbrného, který je v sadě k albu. Na titulní stranu jsem použila jednu kartičku z kitu České Vánoce, nápis Advent jsem podlepila 3d pěnovou páskou a doplnila červenou abecedou. Do spodního rohu jsem pak navrstvila štítek a pár větviček. Album jsem proděravěla průchodkami a svázala pomocí provázku.

Na hřbet uvnitř alba jsem použila jednu kartičku z kitu s nápisem kouzelný čas a seřízla jsem ji. Nalevo jsem pak nalepila domečky a vyřezala si dva stromečky pomocí šablon od Lory Bailora z kolekce Wonderland. Hned na úvod jsem použila visačku opět od Lory, tentokrát z letošní kolekce Norte y sur a doplnila ptáčkem a nápisem.


Fotky jsem sem tam prokládala vellumem.

A střídala jsem fotky lehce dozdobené větvičkami a nápisy…

...s kartičkami z my life kitu a visačkami s fotkami. Na visačku mám tuto vyřezávací šablonu.

Tady jsem použila i vellumovou kartičku z loňského zimního my life kitu.

A pod vellumem pak první adventní svíčka.

Malou abecedu jsem použila bílo zlatou z jednoho staršího card kitu Vánoce.

Sem tam jsem kartičku nebo fotku vyřezala na big shotu do kruhu.



Některé kartičky jsem jen lehce dozdobila samolepkou

A pro ozvláštnění alba si vyřezala stromeček pomocí vyřezávací šablony od Lory Bailora z kolekce Norte y sur.

Album jsem ukončila Štědrým dnem, před fotku jsem vložila malou vellumovou visačku.

A fotku jsem z druhé strany podlepila kartičkou s baňkami dozdobenou kolečkem s číslem.

Úplně nakonec jsem pak nalepila stromeček opět vyřezaný pomocí šablony z jedné kartičky z my life kitu.

A pokud chcete, celé album si ještě můžete prohlédnout v krátkém videu.


https://youtu.be/ovuMKD7i7L4

Byla to rychlovka a asi to takhle budu praktikovat každý rok. Už jsem si totiž vyzkoušela, že ty krásná vytuněná DD alba, která vidím u ostatních holek nejen z design teamu, pro mě prostě nejsou. I když jsou nádherná.

Moc děkuji za přečtení a přeji vám všem v novém roce jen to nejlepší! A těším se i letos na kopu vaší inspirace třeba na facebooku v Rodině PA nebo na instagramu!

Leona

6 komentářů:

  1. Lei, nádherné to máš! A mně teda přijde vytuněné až až... A za jeden večer! Já pevně doufám, že (tak nejlépe dnes) dodělám to své loňské konečně a příští rok jedině takovýto přívětivý formát 😁 Krásná inspirace ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru děkuji ❤️ no kdybys viděla jak já to tvořila 😃 tak bys tomu vytunene neřekla. Doporučuji. V tomto albu vypadá vytunene všechno 😉

      Vymazat
  2. To je ale perfektní nápad, Lei! A super provedení 😉 Já v prosinci nic nestíhám, ale tohle bych snad zvládla 😁 tak třeba příští rok 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko děkuji moc ❤️ to byl můj silvestrovský večer ve společnosti tvoření 🙂 tak jsem to nakonec stihla do konce roku

      Vymazat
  3. Moc krásné👍Já mám připravený TN deníček, ale asi ho nebudu dokončovat. Letošní prosinec byl pro mne moc smutný. Prvního mi zemřel tatínek a vše jsme se snažili zahnat výlety a vzpomínkami. Bude to dobré, už je mu dobře a my se s tím s maminkou srovnáme. Hurá do tvoření je to relax i na bolavé srdíčko 🥰😊👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej Irenko to mě moc mrzí 😔 Tak ať je tento rok pro tebe i tvou rodinu co nejlepší ❤️

      Vymazat

Pin It button on image hover