úterý 19. ledna 2021

Lednová inspirace z alba 6x8 / MIRKA

My life kit Nový rok / leden 2021

Ahoj holky! Chtěla bych vám moc poděkovat za hlasování v anketě v mém minulém článku. Z ankety vyplývá, že s velkým náskokem většina z vás tvoří do alba 12x12, na druhém místě je obdélníkové album 8,5x11 nebo 9x12 a na třetím pak malé album 6x8, což je pro mě dobrá zpráva, že i tento formát má své příznivce ;) Já mám v tomto formátu hotové další dvě stránky, na které jsem použila parádní nejnovější kit Novýrok.


I u nás už konečně začátkem roku nasněžilo, což jsem samozřejmě musela řádně zdokumentovat a fotkám se sněhem patří celá dvoustrana (to znamená 3 fotky :D, ale jedna z toho je velká, aby vynikla) K albu jsem si samozřejmě dokoupila i různé kapsy, takže jsem si jednu z nich rovnou vytáhla a s potěšením jsem zjistila, že do ní hezky pasujou malé kartičky z kitu.


Jednu ze čtyř kapsiček jsem obětovala na označení právě začínajícího měsíce a říkala jsem si, že to budu takhle dělat pokaždé s novým měsícem. Prostě stejně jak si někdo značí týdny, tak já si takhle jednou kartičkou označím měsíc. Vybrala jsem si jednu z kartiček jako základ a na ní nalepila velké výseky čísel pozvednuté pěnovou oboustrankou. Na čísla jsem nakonec ještě přilepila jednu z frázových samolepek.


Druhá kapsička padla na text (journaling), který mi nesměl chybět. Do spodního rožku jsem přilepila 2 stromečky, opět jeden na pěnové oboustrance.


Samotné fotky už jsem dozdobila každou jen jedním výsekem, víc už se mi tam nehodilo, chtěla jsem, aby vynikly samotné fotky, když jsou na stránce jen dvě.


Nevím, jestli se tomuhle dá říkat layout, možná by odpovídal spíš název layoutík ;) Fotka o velikosti 10*15 cm zabírá sice půlku stránky a bílého místa moc nezbylo, ale myslím, že i tak to nepůsobí moc přeplácaně, co myslíte?


Do horní části jsem nalepila kousky dvou šedých kartiček, výseky a nápis z hořčicové abecedy. Na dolní část jsem použila medvídka, sněhové hory a velký nápis ,,zima”. Celou pravou část mimo fotku, jsem pak pomocí bílé gelovky potečkovala, aby to vypadalo jako poletující, nebo padající sníh.


Na fotce to není moc vidět, ale tečky jsou i na méďovi a na papíře. Je to jeden z takových detailů, které jsou nenápadné, ale dělají takovou celkovou nerušivou atmosféru.


Stihli jste si taky už něco letos nalepit? Doufám, že ano. Nezapomeňte svoji stránku vyfotit a přidat ji do lednového alba v naší facebookové rodině, kde můžete pak za svůj výtvor i vyhrát poukaz na nákup v Papero amo! Mějte se krásně ;)

Mirka

4 komentáře:

  1. Tak toto je prostě taaaak roztomilééé:-) tyto alba mám moc ráda, jak na dd, tak na dovolenkové vzpomínky. Myšlenka použití pro pl se mi moooc líbí. Je to šup šup. Stránky se to moc povedly Miri. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mirko super! Tady ten formát ti sedl a máš to vymazlené ❤️ 6x8 tvořím sem tam a taky ho mám moc ráda 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky, Lei,mam rada zmeny, takze zatim jsem spokojena, ale clovek si musi zvyknout na min prostoru 😁

      Vymazat

Pin It button on image hover