úterý 27. října 2020

Barevný podzim v diáři Happy Planner / LEONA

Barevný podzim / říjen 2020

Ahoj! Dnes vám ukážu inspiraci z kitu Barevný podzim. První pohled na něj mě trochu šokoval, ale ten druhý rozveselil. Nic tak barevného a veselého jsem už dlouho neměla na stole. Mnoho inspirace už vám ukázaly holky, Alenka a Valika v diáři tady a tu, Adélka v PL tady nebo Jani S. na svých layoutech tu.

Mám pro vás nachystanou inspiraci v Happy Planneru a jednu stránku do 6x8 alba. Budu ráda, když se podíváte.


V Happy Planneru mám velkou letní díru, ale z toho se nehroutím a jedu dál. Takže jsem si slepila dva podzimní týdny.

Tento týden byl zvláštní. Teda vlastně asi nebyl. Od pondělí do pátku z něj v podstatě nemám fotku! Teda jednu, ale co s ní? Zachránil to víkend u prarodičů. Fotek mraky a tak jsem to pojala tak, že nalepím jen víkend.

Když nevíte coby, nalepte si kruhy. To je moje scrapovací heslo.

Nahoře jsme přelepila dny v týdnu pruhem modrého papíru a z malé žluté abecedy jsem nalepila jen víkendové dny a na větší nápisy použila abecedy Summer Stories od Mintopia (teď se dívám a holky ji už na skladě nemají, ale věřím, že mnoho z vás ji ukořistilo).

Druhé moje heslo je použít vellum, nejlépe vždy a všude. Vyřezala jsem si z vellumu list a doplnila jej menšími vyřezanými lístky z barevných kitových papírů.

Vpravo na stránce opět vyřezaný kruh, aby mi to ladilo, a doplněný o nápis Výlet opět ze zmíněné Mintopia abecedy.

List jsem vyřezala přímo z fotky s listem a doplnila opět dvěma malými lístky.

Další slepený týden je zářijový. Pozor! Zaplnila jsem zde všechna okýnka fotkami a papíry! To je snad letos poprvé, možná podruhé. Vždy to obdivuju u Alenky, jak to má zaplněné a sladěné. Když jsem si to takhle vyskládala, byla jsem mírně v rozpacích. A pořád jsem měla nutkání něco odstranit. Ale zůstalo vše.

Vlevo jsem si nechala prostor pro text a zaplnila jej od vrchu dolů. K tomu bych jen řekla, že píšu ručně a dopředu to nepromýšlím, prostě sázím na to, že mi to vyjde, jak chci.

Malou abecedu jsem tentokrát nepoužila kitovou, ale tuto starší tmavěmodrou.

Víkend mi zabral celou pravou stránku. Ale já ty okýnka přesně podle dnů až tak neřeším.

Fotek z víkendu jsem měla opravdu hodně a ty, co už jsem měla vytištěné, jsem chtěla nalepit. Tak jsem si udělala odklápěcí okénko. Diář to určitě oživí a nemusíte hned sahat po náhradní plastové kapse.

A poslední co vám ještě ukážu je 6x8 stránka do bráchovského alba. Ta fotka, kterou jsem chtěla scrapnout, si o tento kit říkala.

Z fotky jsem vystřihla trojúhelník a stejně tak ze dvou čtvrtek. Na jednu jsem vytiskla text.

Pod jeden trojúhelník jsem přidala tři samolepící štítky, a jeden na stroji prošila. Přidala jsem ještě malý nápis a datum.

Stejně tak jsem dozdobila fotku, dva štítky jsem opět prošila. A přidala malý nápis.Celé jsem to dozdobila velkým papírovým výsekem s nápisem a nalepila na tmavě modrou čtvrtku.

A jak se z tohoto kitu tvoří vám? Určitě se nezapomeňte pochlubit v naší facebookové PA Rodině, nebo na instagramu s hashtagy #jeduvpapiru a #paperoamo.

Leona

4 komentáře:

  1. Zase krásná inspirace do Happy Planneru. No já začínám mít radost, že jsem si ho na příští rok pořídila a zkusim do něho zaznamenávat naše výlety. Stránka do bráchovského alba je také parádní. Kolečka a trojúhelníky se teda povedly🤗👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se těším jak s ním budeš tvořit Irenko 🙂 a děkuji ❤️

      Vymazat
  2. Až nám skončí karanténa a tohle všechno okolo, jedu do Brna a chci ten tvůj HP vidět live! 😍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti tak to už se těším, zajdeme na kafe (jednou to určitě půjde 🙂) a já chci zase vidět některá tvá minialba ❤️

      Vymazat

Pin It button on image hover