pondělí 19. října 2020

Stránková inspirace z kitu Barevný podzim / MIRKA

Ahoj všem!

Říjnový kit je plný barev a svým vzezřením i frázemi tak univerzální, že se podle mě hodí snad ke všemu. Umím si s ním představit nalepené léto, jaro, narozeniny, ale klidně taky zimu. Vlastně i Péťa nám ukázala, že se hodí dokonce k fotkám z hodů, a jak parádně!!



Stránka 1

V kitu je hodně modré, ale já jsem netradičně sáhla hlavně po kytkách. Květinové půlkruhy mě hned zaujaly a rozhodla jsem se, že z nich udělám věneček jako ústřední motiv celého layoutu.


Na základ jsem si vzala krémovou čtvrtku s drobnými kvítky a bílý strukturovaný papír. A taky pár pruhů z dalších barevných kitových čtvrtek. Hlavně ten černobílý pruhovaný se mi líbil.
Aby věneček nevisel jen tak ve vzduchoprázdnu, propojila jsem ho s horní částí stránky pomocí provázku a secvakla sešívačkou. Na provázek jsem přilepila ještě kulatý výsek a srdíčko.


Tečky, to už je taková moje klasika. Když mám pocit, že tam něco chybí, ale nevím co (což je skoro vždycky), přidám tečky.



Aby toho ,,věšení” nebylo málo, na provázky jsem přidala ještě 3 srdíčka. Tentokrát na černou nitku, provázek byl na drobné výseky srdíček příliš tlustý, to by nešlo. Nebudu lhát, trošku jsem se u toho navztekala. Zapomněla jsem si totiž udělat předem dírky a všechno nalepila s tím, že už jen přidám nitku, jenže děravit výseky přilepené na 3D pásce moc nešlo, takže jsem musela vše opatrně odtrhat, proděravit a znovu nalepit. Kdo už někdy odtrhával výseky na 3D pásce tak ví, že to není moc velká zábava :( Nakonec se mi to povedlo a nemusela jsem stránku vyhazovat, ale asi mě to na chvilku teď vyléčilo z touhy věšet výseky na nitky.


Stránka 2

Druhá stránka je ve znamení stříhaní kytek. Ano, těch… Musela jsem se smát, když jsem viděla Valiky nádherné přáníčka, na které použila vystřižené kvítky z tmavé čtvrtky, protože jsem si uvědomila, že je to sranda, jak na nás některé čtvrtky působí úplně stejně. Konkrétně tato čtvrtka to má v sobě zakódované a doslova na vás křičí: ,,Vystříhej ze mě kytky, bude to super, uvidíš!” Já do ní střihla hned, jak jsem rozbalila kit. Udělala jsem si z ní rámeček, bez toho, že bych měla promyšlené, jak to pak uvnitř vyplním. To jsem celá já. 2 týdny jsem to měla na stole a různě překládala fotky a ozdoby. Nakonec to vypadá takhle:


Fotka je vytisknutá na celou šíři A4. Skupinovky nebo panorama fotky jsou na takové široké fotky ideální. Pod fotku jsem nalepila velký nápis s názvem akce. Velká abeceda v kitu není, ale to vůbec nevadí, z předchozích kitů jich mám už slušnou sbírku a aspoň je příležitost se k nim opět vrátit.



Celý rámeček jsem podlepila pěnovou oboustrankou, aby vystupoval nad fotku a výseky. Prostě jako opravdický rám obrazu :)


Nakonec jsem dolepila pár výseků a frázových samolepek. Ty jsem si jen vždy obstřihla podle šmouhy, nebo textu. Rámeček je výrazný, fotka taky, takže víc už jsem to přeplácávat nechtěla a výseků použila opravdu jen minimum.




To je ode mě z tohoto kitu na dnes vše, v hlavě mám ještě jeden projekt, jen musím k němu najít ty správné fotky a pak se do něj pustím.
Těším se, co z tohoto kitu vytvoříte vy. Nebojte se nám to pak ukázat v naší facebookové rodině a na instagramu. Mějte se krásně ;)

Mirka

7 komentářů:

  1. ten druhý layout je skvělý. To si nejspíš také vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné stránky👏 Na stole mám také nachystané tyto papíry a jsem moc ráda, že jsem se stříháním počkala. Tvůj nápad se mi móóóc líbí. Děkuji. Já určitě vyzkouším

    OdpovědětVymazat
  3. to ti sadlo mirka. krasa fakt. jedna krajsia ako druha ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ten rámeček je super, musím dokoupit tento papír a liftnout 😁❤️😘

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover