pátek 9. října 2020

Využití kitů v diáři / VALIKA

Ahojte, dnes prichádzam s ukážkou ďalšieho využitia kitov z dielne PA – zhodou okolností to bude ML aj Page. Prichádzam taktiež s tézou, že využiť všetky kartičky z kitu je nemožné. Tak dobrá investícia to je. 



ML kit marec / apríl

To bola nálož krásnych kytičiek a radosti z prichádzajúcej jari. Vytvorila som aj 3D pohľadnicu , vytvorila som aj dva layouty v mojom TN a ešte mi zostalo veľa kartičiek na dokončenie môjho Happy Planneru.  (tady)

Ten týždeň bol ťažký a v podstate som nič nefotila. Taktiež som stála pred dilemou či zdokumentovať smutnú udalosť akou je pohreb. 


Napokon som sa rozhodla ju zdokumentovať lebo mamka urobila 2 fotky a som rada. Páči sa mi nápad, že tento môj vizuálny denník je aj o príbehoch mojich priateľov a mojej rodiny.


Ako vieme, tak život musí ísť ďalej. A aj my sme sa pohli a na chvíľu som šla pozrieť Prahu


Keby som bola vedela čo tento šialený rok prinesie, tak by som v tej Prahe bola oveľa dlhšie ☺


Domov som sa však ponáhľala, lebo sa snažím zo všetkých síl ísť voliť vždy.  


Page kit apríl 

Tento kit spôsobil veľkú kontroverziu a taktiež krásne projekty. Ja som ho využila na zdokumentovanie nášho teambuildingu DT PA. Využila som skoro všetko, ale niečo sa mi predsa len zvýšilo aj na môj Happy planner

Zhodou okolností som sa zapojila do projektu, ktorý spustila Ali Edwards – pieces of me/us. 


Mala by som to prepísať, pretože som to poňala trošku sebecky a urobila som len o sebe. Tie tváre z papiera sa k tomu dokonale hodili. 


Ale samozrejme to nie je len o mne. Je to aj o rodine a o všetkých tých obyčajných stretnutiach, ktorým pripisujeme dôležitosť a vážnosť až keď sa niečo stane. 


Ďakujem, že ste sa tu dnes zastavili a prajem vám krásny zvyšok dňa

Valika

3 komentáře:

  1. Vali, moc sa mi páči tvoj diár, zaznamenávanie tých ,,obyčajných" dní je pre mňa presne tá myšlienka, kvôli ktorej som začala s lepením álb. Človek si myslí, že nezabudne, ale zabudne a nie je krajší pocit, než pri spomínaní listovať v starých albumoch.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasne tak album je este lepsi napad. viac foto, viac textu, viac fotiek. a ty to mas vzdy take krasne ♥ dakujem

      Vymazat
  2. Ty jedeš 👏 mně se vůbec nedaří spotřebovat staré kity 🙈

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover