pondělí 5. října 2020

Papermamas v harmonikovém albu / ADÉLA

Mám pocit, že jsme vám už delší dobu neukázaly tento poklad, který mají holky v eshopu. Minulý rok vytvořily krásné minimalistické harmonikové album – ideální základ k vytvoření dárku pro kamarádky, babičky…



Já sama jsem si ho už částečně zaplnila výletem, který jsme s holkami a dětmi podnikly loni (tady) a jednu půlku jsem si nechala volnou pro další takovou akci, která byla naplánovaná na květen. Aktuální situace nám trochu zamíchala karty a setkání jsme musely přesunout, ale jsem ráda, že jsme to nezrušily úplně a já vám můžu ukázat pár fotek. 


Vždycky je fotek víc a těžko se vybírá, tak jsem udělala jednu stránku se spoustou malých obrázků, některé jsou i odklápěcí.


Zdobení je takové jednoduché – květinový výsek z kolekce To jsem já nebo větvičky vyřezané z pauzáku.



Všechny jsme s sebou měly malé skřítky, takže nějaké vysedávání s kávičkou se úplně nekonalo, ale půl hodiny před odjezdem jsme zvládly aspoň společnou fotku. Dokonce jsme se srovnaly podle opálení a asi poprvé nejsem největší běloch.


Na další dvoustranu jsem si vytiskla velkou fotku dětí a další obrázky z výletu jsou schované ve dvou vlepených pidialbech.


Někdy dojde písmenko, naštěstí se „o“ dá dost dobře nahradit.


Dva sešitky jsou vyrobené z několika přehnutých pruhů o velikosti 10x30cm. Svázala jsem je jen provázkem a překvapivě to stačí.


Je celkem jedno, jestli do hřbetu uděláte jednu dírku nebo dvě, obě drží dobře.


Aby se sešity neotvíraly, jsou zajištěně provázkem omotaným okolo kytičky s průchodkou.


Otevírají se pak každé na jinou stranu. Jsou v nich fotky ze stejného výletu do lesa, takže se dají otáčet stránky obou sešitů současně.



Hodně jsem využila i samolepky z kitu Z lesa. Hlavně ty průsvitné patří k mým top.



V kolekci je i spousta skvělých výletnických hlášek.


Annie s sebou vzala i Charlieho. To je takový miláček, Ella se od něj skoro nehnula a v těžším terénu ho i nosila. 


Už jsem to v několika článcích psala a tady opět využila. Když si vyřezávám tvary z kitových kartiček, nevyhodím je, ale zabalím k ostatním, protože jejich čas ještě přijde.


Líbí se mi, když není velká fotka přes celou stránku a zůstane prostor i k jednoduchému zdobení – dva stromky, nápis a je to.


Ponořila jsem se opravdu hluboko do svých zásob a nalepila i pár výseků z roku 2017. Sice už jsou skladem jen ve slovenštině, ale pořád krásné.


Jak jste na tom vy s letními zážitky, už jsou v albu?

♡ 
Adéla


10 komentářů:

Pin It button on image hover