pondělí 12. října 2020

Stránky 12x12 z kitu Barevný podzim / ANNIE

Ani jsme se nenadáli a přišel podzim. Místo plískanic nám zatím svítí sluníčko, a tak se můžeme kochat krásnými barvičkami všude kolem. K tomu je říjnový Page kit jako dělaný.



Měla jsem chuť si po dlouhé době zase slepit klasickou stránku 12x12. Sedla jsem za pracovní stůl a začala si prohlížet, co nám holky tento měsíc připravily. Kytičkový papír byl od začátku můj top. Krásná podzimní paletka barev. Věděla jsem, že ho prostě chci použít, ale jak. V hlavě jsem měla spoustu nápadů. Nakonec to za mě rozhodla fotka z jednoho podzimního focení před dvěma lety. Je na ní kmen stromu a já se rozhodla, že si ten strom prostě dodělám.


Vzala jsem nůžky a střihla téměř všechny větvičky, které na kytičkovém papíru byly. Utvořila jsem z nich korunu stromu a připevnila sešívačkou a sem tam použila Glossy lepidlo. Než však došlo na lepení, použila jsem Ecoline barvičky a jemně nacákala na čtvrtku.

Celá kompozice je pro mě dost úlet. Ale změna je někdy potřeba a zkusit se má všechno. Čeho jsem se ovšem nevzdala, je jemné navrstvení pod fotkou.


Fotku jsem doplnila velkým výsekem „Podzim“ a rok slepila z mini abecedy. Journaling jsem vytiskla, podlepila jemným žlutým papírem z kitu a doplnila barevnými provázky.


Druhá stránka (nakonec jsem slepila dvě 12x12) patří Zuzance do jejího alba. Použila jsem fotky z minulého měsíce, které vznikly na dětském hřišti, když jsme čekali na Honzíka, který byl v kroužku, a všechno ještě nebylo vzhůru nohama. 

Zuzka řádila a oči ji zářily. Na stránku musely všechny fotky. Vytvořila jsem koláž 8 fotek. Vždy 4 fotky na jednu 10x15. Umístila jsem je do středu bílé čtvrtky, tak aby byly odstupňované (jako schodečky) Do středu se perfektně hodil nápis „Dneska to rozjedem“

Stránka byla dost prázdná, a tak jsem šla po barvě. Vybrala jsem všechny modré a růžové ozdoby. Doplnila jsem pár bílých enamelkových srdíček.


Jeden papír mi připomínal vzorem kamínky, které byly na hřišti. Hned se mi vybavily chodníkové dlaždice. Vzala jsem si na pomoc Spellbinder a vyřízla si pár takových dlaždiček. Ty jsem pak nalepila do rohů stránky.


Přidala jsem i pár modrých a růžových, abych zopakovala barevný motiv.


Pro dnešek je to ode mě vše. Měj se krásně. Tvoření zdar a viru… zmar!

5 komentářů:

  1. Anni tak to je pecka ten strom!!! Boží stránka !!!

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé to jsou parádní stránky. Já obdivuji vaše nápady. Jste úžasně vynalézavé😊👍👍👍

    OdpovědětVymazat
  3. Ani, to je super nápad prodloužit ten strom větvema, vypadá to suprově 👍😍 Obě stránky se ti opět moc povedly ;)

    OdpovědětVymazat
  4. perfetkne napady. fakt ten strom je super, ale za mna 100 bodov za tu druhu stranku. a ten napad s tymi malymi stvorcekami - to je parada ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Obě stránky se mi moc líbí, ten strom je pecka nápad 😍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover