středa 21. října 2020

Barevné návraty / JANA S.

Ahoj děvčata! Jsem moc ráda, že jsem mohla nasednout zpět do úžasného vlaku jménem Papero amo, s nimi je to vždy jízda! ;) Přesně tak to je i s letošním říjnovým kitem Barevný podzim. Tak pozor, vyjíždíme! 

Znáte mě, jsem (prý) na ty nevýrazné barvy a jemné vzory ... a když mi TOHLE přistálo na stole, co se stalo? Úplně jsem se zamilovala. Do té nejšílenější čtvrtky! Ale na tu si počkejte, nejdřív vám ukážu svou nevýraznou „klasiku“.


Jak už jste viděli u Ivy, Annie, Péti, Vali, Mirky i Adél, z kitu lze „vytáhnout“ jakékoliv barvy a použít ho na cokoliv (aka jakoukoliv příležitost). Letos se mi moc nechce vracet k starším fotkám, a tak jsem si vybrala nějaké čerstvější. Na podzim se mi líbí kombinace modré, žluté a zelené – tedy, k fotkám ze září a října to je prostě ideál. Původně jsem myslela, že říznu do vícero čtvrtek, ale nakonec jsem skončila u modrozelené s kytičkami – no jo, ty jemné vzory!

Kompozice stránky není nijak objevná – nahoře barevný pruh a vše ostatní ve vertikále uprostřed. Přizpůsobila jsem si ji záměru použít – nepříliš malé – fotky obou dětí a vtěsnat je na 9x12. Á propos, obdélníkový formát je super, užívám si ho, ale občas mi chybí prostor dvanáctkové stránky. Tak asi ještě nějaké velké někdy nalepím.

Ale abych neplkala, z kitu jsem vybrala velký žlutý nápis – je jako sluníčko, nemyslíte?, a okolí fotek doplnila listy ze staršího PA kitu. Jsou prima i na podlepení obrysů barevnou čtvrtkou, ale mně nějak přišlo správné nalepit je na tuto stránku v celku.


Vlaječky z kitu jsem nalepila na zbytek kartičky a vystřihla, abych s nimi mohla po papíře hýbat, zato samolepící fráze jsem hrdinně nalepila tak, jak byly vytvořeny.


Nápis je složený ze žluté kitové abecedky, skvěle se mi hodila větší zelená abeceda z kolekce Jaro je tady, a ještě jsem je doplnila falešně vyšívanou razítkovou abecedou od Lora Bailora. Má perfektní velikost!


Nakonec se mi zdálo, že něco chybí a narazila jsem na stránku pár větviček z této loňské sadičky - alespoň jsem dostála svému závazku víc používat razítka, které dosud spíše sbírám, než využívám.


No teď k té druhé – ale doopravdy vlastně první stránce. Ta bláznivá čtvrtka s obrovskou oranžovou kytkou mě prostě dostala. A to fakt moc nemusím tmavé čtvrtky, oranžovou toleruji a vůbec, co s ní, že? Jenže Amy to vymyslela zajímavě a bílé větvičky s lístky mě zaujaly ... prostě jsem věděla, že tuto čtvrtku chci použít VCELKU! Jen ty lístky potřebovaly trochu vytáhnout. A tak jsem vlezla „do zelí“ Jani B a vyšívala 2 večery. Celou dobu jsem přitom přemýšlela, co na ni jako propána nalepím?

Když nevíš co, dej tam bílé a vellumové větvičky! Tak jsem to udělala (super se hodí výseky bezinek) a najednou bylo jasné, že tahle stránka bude MOJE a bude to mé vyznání měsíci, který mám opravdu ráda.

Obr. 6

Zbytek byl hodně rychlý. Bílý nápis – aby dostatečně kontrastoval s tmavým pozadím a ještě lépe na 3D pásce, aby z něj i vystupoval, doplnit oranžovou mini abecedou z kitu a trochou nezbytného journalingu.

Jednu mini fotku v ČB, aby nerušila, protože to není stránka o mě, ale o TOM papíře a mém měsíci.

Prima výsek „můj den“ ... chybí ještě něco? No jo, ještě kapku srdíček a stránka je hotová.


Doufám, dámy, že do kitu také co nejdřív střihnete a těším se, až uvidím, co jste s ním vymyslely vy. Také se těším na viděnou zítra na Scrap párty a teď zas nějakou dobu pravidelně tady na blogu? ;) 

Krásný zbytek října všem! 

Jana

8 komentářů:

  1. Jééé to se mi líbí😃😃😃😘

    OdpovědětVymazat
  2. Janičko, to je úžasná zpráva, že tě tu na blogu budeme číst zase častěji! ❤

    Poctivě jsem prohlížela tvůj příspěvek od shora a ten první layout se mi opravdu moc líbil... Ale potom, když jsem se dostala dolů! Jani, tvůj Október je pro mě asi layout roku! Úplně mě to nějak dojalo, vymyslela jsi to úžasně ❤😘

    OdpovědětVymazat
  3. Krása Jani a jsem ráda že jsi zpět na blogu ❤️ tvoje stránky nic nepřekoná a ta druhá mě naprosto dostala 😍

    OdpovědětVymazat
  4. Janulka, nádhera, som rada, že si sa medzi nás vrátila ❤❤

    OdpovědětVymazat
  5. To se Ti zase povedlo Jani ... krásná stránka ...

    OdpovědětVymazat
  6. ako to vysivanie to je bomba. napad za 100 bodov. krasa ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Jani to je nádhera, jsem opravdu moc ráda, že jsi zpět! ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover