čtvrtek 8. října 2020

První stránky z kitu Barevný podzim / IVA

Krásný den milé dámy, v kalendáři jsme otočily další list a to znamená, že na pracovních stolech už máme opět nový kit. Tentokrát barevné kombo od Sis.




Když jsem si kit prohlížela, tak mě zaujaly barevné vlaječky. Přemýšlela jsem, jak je použít a najednou mě napadlo, že mi připomínají mašle z ocasu draka. Toho jsme s holkama pouštěly v sobotu a já tak mohla použít skoro ty nejaktuálnější fotky. Nedokázala jsem si ale vybrat jen jednu fotku, a tak vznikla moje typická multifotková stránka. Fotky jsme si poskládala pod sebe a pod ně nalepila pruh modrého papíru. 



Pak jsem si lepidlem Glossy Accent nalepila provázek a kolem něj jsem přidávala vlaječky jako mašličky. Jen jsem si je trošku zastřihla zešikma.



Poslední dobou se mi líbí i velké nadpisy, a proto jsem sáhla po Big shotu a oblíbené šabloně písmen od Lory a ze žlutého papíru jsme si vyřezala slovo “draka” . Oranžovou abecedou jsem doskládala zbytek nápisu.



Na závěrečné zdobení jsem použila ještě vyřezané lístky z květovaného papíru. Pořád jsem měla pocit, že stránce ještě “něco” chybí, tak jsem vzala fix do ruky a nakreslila pár lístků a teček.




Někdy se mi stává, že sedím nad stránkou a nevím, jak ji nalepit. Mám totiž pocit, že moje stránky vypadají pořád stejně, a tak se ráda nechávám inspirovat i challengemi, které vymýšlejí holky. Tentokrát jsme si chtěla vyzkoušet nápad od Adél s ohnutým rohem

A abych nelepila jen aktuální dění, tak jsem zabrousila i do loňského roku, kdy jsme u babičky sbíraly s holkama ořechy. A když teď koukám na tu fotku, tak je to přesně rok :-D 

Fotky jsem si poskládala tentokrát do řady za sebou. Jako podkladový papír se mi barevně nejvíce hodil tento béžovo-žlutý, kterému jsme ohnula levý horní roh a podlepila do bílým papírem.




Ohnutí jsme přicvakla a abych zamaskovala sponku, tak jsem přes ni nalepila papírový výsek Podzim a dozdobila ho vyřezanými větvičkami od francouzské značky Les Ateliers de Karine.

Nejvýraznějším papírem celého kitu je ten květovaný a já si z něj vystřihla jednotlivé větvičky a použila ke zdobení.




Kdo mě sledujete nebo jste viděli video z pracovny, tak jistě víte, že mám slabost pro washi pásky. Poctivě se snažím aspoň nějaký kousek na stránku nalepit, abych si tím aspoň trošku omluvila nákup dalšího nového kotoučku :-D Ale myslím, že i kdybych tím vytapetovala holkám pokojíček, tak nejsem schopná je vypotřebovat.

Pro nalepení nadpisu jsme sáhla po černé historické abecedě a přidávám se k Alče s přáním o její doplnění, protože je BOŽÍ!!



Víc jsem zatím slepit nestihla. Tak snad alespoň malá inspirace. Moc se těším na vaši inspiraci a hlavně na to, jak použijete ten květinový papír.

Krásný den a tvoření zdar. 

Iva

3 komentáře:

  1. Ivi, obě stránky jsou MEGA 😍! Radost koukat, jak jsou hravé a veselé. ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou opět moc povedené stránky, Ivi. Já pořád přemýšlela, co udělám s těmi vlaječkami, tak teď už vím 😁 Přidat je drakovi na ocas je skvělý nápad, díky ❤

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover