čtvrtek 4. února 2021

Domečková inspirace z kitu / MIRKA

 Kit Spolu doma / únor 2021

Ahoj! Je to neskutečné jak to letí, ale už je tady únor a s ním nový kit s názvem Spolu doma, který mám tu čest vám představit jako první. Tedy, ne samotný kit, to už udělaly holky, ale spíš, jak jsem s ním naložila. Dnes to bude zatím jedna stránka, další inspiraci chystám na příští článek.



Kit se sice jmenuje Spolu doma, ale když jsem viděla čtvrtku s domečkama, rozhodla jsem se scrapnout náš letní výlet do Roudnice, kterou jsme v rámci dovolené navštívili. Domácích fotek totiž moc nemám, většinou zapínám foťák spíš venku. Budu se muset polepšit :)


Na podklad (rámeček) jsem si vybrala růžovou puntíkatou čtvrtku. Nejdřív jsem si ji zmenšila na formát 8,5x11 a pak do ní vyřízla uprostřed obdélník. Využila jsem i její zadní stranu a to tak, že jsem ji v tom vnitřním obdélníku nastřihla v rozích a jen jednoduše zahnula papír směrem k růžové straně, takže se objevil její rubový motiv. Tento nově vzniknutý černobílý rámeček jsem kolem dokola prošila na stroji. Spodní stranu jsem nechala trochu širší, abych ji pak mohla nastříhat do střapců.


Rámeček jsem si nalepila na bílou čtvrtku a pak přišlo na řadu samozřejmě stříhání domečků. Nachystala jsem si jich víc a zkoušela různé kompozice. Znáte tohle šoupání ozdobami, že jo :) Nakonec jsem udělala jednu řadu domků ve spodní části stránky a mezi ně dala fotku.


Štítků je v kitu hodně, takže jsem s nimi nešetřila a přilepila jich na stránku rovnou pět. Dva modré nad fotku, které představují mráčky, dva na spodní část rámečků a nakonec ještě jeden nahoru, kam jsem přilepila název města pomocí malé abecedy z kitu.



Nedávno jsem si dělala pořádek v šuplíkách a objevila zapomenutou krabičku s různými enamelkami a epoxidovými kolečky. Takové poklady! Samozřejmě, že se je teď budu snažit používat (ať si udělám místo na nové :)


To je ode mě dnes vše. Těším se, co z kitu nalepíte vy! Určitě se nezapomeňte pochlubit a přidat fotku projektu v naší facebookové rodině.

Mějte se krásně!

Mirka

4 komentáře:

  1. Perfektná stránka, Miri! 😍😍😍 Páči sa mi aj tá ružová, krásne tam ladí! ❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí ten nápad s vyříznutým rámečkem a ohnutím papíru 😉 krásná stránka a klukům ta růžová vůbec nevadí, vypadá to super ❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover