čtvrtek 18. února 2021

Geometrická stránka z kitu / JANA S.

Ahoj! Tak jsem tady zas s kitem Spolu doma. Budou domečky? Ne, nebudou. Jednak proto, že děvčata z DT už předvedly to nejlepší, co s nimi jde. Ale také budu zase rebelovat – pustila jsem se do dokumentace výletu z konce ledna.


Abych nepůsobila jako rebel ve všem – sociální distanc důsledně dodržujeme, i když doma nesedíme. Procházky Hradcem jsou fajn, ale občas to chce i změnu. Tak jsme se poprvé (!) vydali do nedalekého Vysokého Mýta a udělali si procházku tam. Samozřejmě se fotilo a točila videa ... Byl to perfektní výlet, takže budu nakonec muset udělat PL stránku, ale jednu fotku jsem si vypíchla na layout.

Velmi mlhavý nápad jsem měla už od nalepení minulé stránky – při uklízení kitu mi (stejně jako Mirce) do oka padla čtvrtka s pruhy – chtěla jsem využít jejich barev. Nejdříve jsem uvažovala o vzoru á la pléd – barevné pruhy jsem tedy nařezala na tenčí proužky a začala je skládat. Vzor to byl hezký, o tom žádná, ale fotka, kterou jsem si vybrala, mi k němu neladila. Chvíli jsem zvažovala, zda nevymyslet něco úplně jiného. Ale co s čtvrtkou rozřezanou na milión proužků? Rozhodla jsem se teda držet geometrie, fotku jsem vytiskla a vyřezala ve tvaru kruhu. Proužky jsem použila jako kotvící prvek a rozmístila je tak trochu po vzoru některých brožur či časopisů a na tuto „kostru“ pověsila kruh s fotkou a druhý s journalingem. Z kostry nakonec toho moc nezůstalo, pravidlo „méně je více“ mě zkrátka nepustí.

Kruhy jsem ještě doplnila 2 dalšími kolečky s jemným vzorem a podložila je. Protože ke kitu nebyla velká abeceda, vylovila jsem tmavě modrou samolepící abecedu, která byla k vánočnímu kitu, myslím v roce 2018. Děvčata ji na skladě už nemají, ale velmi podobná je tato - barvou i velikostí.

Ovlivněná blížícím se Valentýnem jsem si dovolila pustit na stránku trochu (hm, trochu?) romantiky – květiny. Jako každá máma, když se podívám na fotku svých dětí, jak jsou spolu v pohodě, jihnu, takže ty kytky tam docela sedí. A samozřejmě jsem vyzobala mnoho frází. Ty se Sis velmi povedly – i když jsou k tématu domova, dají se vybrat takové, které použijete v jakékoliv situaci. Dokonce jsem úplně nejvíc nejradši využila „dnes se jenom válíme“, poněvadž mi to k fotce sedlo. I když to vlastně není zas tak úplně pravda. Zasmál se tomu i náš tatínek, který můj scrap toleruje a podporuje, ale jinak příliš nestuduje.

Nakonec přišly na řadu kapičky tuše.

Proužků mi zbylo ještě na několik takových stránek. Sice mi ji chtěli zabavit dědicové, ale ještě je nedostali. Pár si jich nechávám na protilehlou PL stránku z tohoto výletu, aby bylo vše sladěno. A pak mohou (kontrolovaně) řádit i oni. Jsem zvědavá, co s nimi vymyslí. A co vy? Řežete už papíry z kitu? Ukažte! ;)

Krásný den! Jana

5 komentářů:

  1. Ach! Opět krásnost!
    Prepáč, musela jsem si přečíst journaling a slovo huncútstva jsem teda šla hledat do překladače..😂😂👌🏼 Sice to zase zapomenu, ale je to vtipný! Slovo vylomeniny bych pod tím nehledala😂.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééj, díky, Ali, a vůbec neva. Kdyby to bylo něco, co nechci sdílet, rozmázla bych to. ;) Já mám huncútstvo ráda, je to takové milejší než vylomenina ;) Něco jako "rotomilá lotrovina" ;P

      Vymazat
  2. Taky jihnu, když vidím moje holky spolu v pohodě 😅 je to málokdy teď 😅🙈 a stránka je moc krásná ❤️

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkné Jani, taky jsem přemýšlela, co znamená to slovo.... Ty naše vylomeniny 😂 máte to hezčí, to je fakt. Jinak stránka nemá chybu 😊

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera veľká, Jani. Si talent! ❤️🤗

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover