středa 24. února 2021

Přání z kitu Spolu doma / ADÉLA

Kit Spolu doma / únor 2021

Přáníčka už jsme tu dlouho neměli, tak jsem si jich z kitu pár střihla. Oproti stránkám je to celkem rychlý projekt a skvělá věc na rozptýlení myšlenek.


Domečků mi na papíře ještě pár zůstalo a na přání vypadají krásně, když se aspoň jeden z nich podlepí pěnovou páskou. Nápis „jsme doma a je nám fajn,“ je spíš taková zoufalá ironie. Ale naštěstí máme papír a společné tvoření. S Papero amo rodinou už tento čtvrtek, tak se nezapomeňte ukázat!

Moc se mi líbí štítky, které do kitu Sis připravila. Na šedém podkladu mi připomínají staré školní notesy, stačilo by dovnitř přidat pár bílých listů.


Ze srdíčkového papíru jsem udělala trochu potrhaný základ pro romantický shluk větviček (roští). Ty používám moc ráda, tak si vždycky na Spellbinderu nařežu větší hromádku a postupně zpracovávám. A ten velký nápis je jedno z mých nejoblíbenějších Paperoamo razítek.


Černý papír mě inspiroval k poslednímu přáníčku a udělala jsem na něm hvězdnou oblohu. Souhvězdí jsem propíchala jehlou a doplnila drobnými kamínky. Původní plán byl je vyšít, ale víc se mi líbí jemnost toho, když je vzor jen dírkovaný.


Přeji pohodové dny a kdyby vám bylo nejhůř, střihněte si do papíru.

♡ 
Adéla

6 komentářů:

  1. Ady to hvězdné přání je dokonalé! To si musím vyzkoušet😊💗

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď. :) A vypadá to nadírkované mnohem líp, než kdybych se s tím ještě vyšívala. Budu muset jehlu zařadit do základní scrapvýbavy.

      Vymazat
  2. Nádhera. Já si zas musím vyzkoušet to štítkové, Růžičky ještě mám a ráda je využiju na přáníčko, které udělá někomu radost ☺️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že si ještě vyrobím takový sešitek. :)

      Vymazat
  3. Tak ta souhvězdí mě úplně dostala. NÁDHERA! 😊❤ To si musím uložit a příští rok to udělám jako valentýnku 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím že to dírkování taky ještě někdy využiju. :)

      Vymazat

Pin It button on image hover