pondělí 15. února 2021

Domečková stránka z kitu / ANNIE

 Page kit Spolu doma / únor 2021

Krásné mrazivé pondělí. Doufám, že i ty, jsi si užila víkend plný sluníčka. U nás na Moravě bylo opravdu nádherně. Dnes mám pro tebe další inspiraci z aktuálního kitu Spolu doma. Musím být upřímná a říct, že jsem se trošku obávala, jak se mi s tímto kitem bude pracovat. Tolik barviček a nápisů. Když jsem pak viděla, co z kitu vykouzlila Jani S nebo třeba Adél, vau, tak jsem šla prostě do toho. Během dvou večerů vnikly tři stránky. Jednu z nich ti dneska ukážu.


Tato stránka vznikla jako poslední a je z těch tří nejvydařenější. Jsem to tak nějak nejvíc já, a to neříkám proto, že je tam má fotka. Opět bílá čtvrtka, opět vrstvení.

Do papíru s domečky jsem se zamilovala, nebyla jsem z DT PA jediná. Moc jsem si je chtěla vystřihnout a potřebovala jsem jen fotku, která by se mi hodila. Nakonec jsem ji našla v mobilu dva roky zpět. Kdo hledá, najde.


Kromě domečků na pěnovce jsem ještě přidala visačku. Sestehovala jsem dvě k sobě a vytvořila tak odklápěcí kartičku. Aby se mi neotvírala, zajistila jsem ji suchým zipem

Text jsem tentokrát tiskla přímo na stránku a doplnila jej písmeny A a M, které byli součástí dřevěných výseků. Doplnila jsem ještě abecedu a vznikl nadpis 11 a.m. (anglicky 11 hodin dopoledne) Čas, kdy fotka vznikla. Někdo v tom může vidět i nadpis „I am“ což je vlastně taky pravda. Tohle hraní s písmenky mě moc baví. Na celém lepení je úžasné právě to, že si můžeš dělat, co chceš. Nemusíš se zabývat tím, co a jak by mělo být.


Prostě si to užiješ.

5 komentářů:

  1. Jéé, Annie, ta je úžasná! Pátrání po fotce se rozhodně vyplatilo 😊❤

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle stránka s visačkouvou schovkou mě neskutečně baví!!!
    A zamaskovat suchý zip nenápadně pod domeček je dokonalá vychytávka. Krása!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Dechberoucí stránka, Ani! Nevím, co víc dodat, vše je perfektní!

    OdpovědětVymazat
  4. Teda ženy, jako další bombastická stránka 👏😃 Tolik krásných nápadů, to je fakt něco úžasného

    OdpovědětVymazat
  5. Ta je peckovní 😍 a těším se i na ty další 😉

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover