pondělí 22. února 2021

Stránková inspirace z kitu / PETRA

 Krásný den vám přeji! Dneska mám pro vás další stránku nalepenou z aktuálního Papero Amo kitu!


Minule jsem vás trochu zahltila růžovou, dnes trochu zvolníme a přidáme víc barev

Jako podklad jsem si vybrala bílou čtvrtku, na kterou jsem udělala pár fleků pomocí růžového a oranžového pastelového brushpenu a taky pár kapek tuší. Vlevo na stránku jsem po zaschnutí nalepila dva větší pruhy papírů a pásek s fotkami. Barunka nás obě nalíčila novými dětskými líčidly a pak jsme vyfotily asi tisíc fotek. Vybrala jsem ty nejlepší čtyři a nalepila je na bílý papír. Ten jsem přilepila lepicí páskou jen v jeho středu, abych po bocích mohla zastrkat všechny ty serepetičky.

Vlevo dole jsem jako první nalepila kartičku s hruškami, vystřiženou z jedné čtvrtky z kitu. Moc se mi ta kartička líbila, ale vadily mi na ní ty anglické nápisy. Nerada na jedné stránce kombinuji angličtinu s češtinou, proto jsem nápis zakryla štítky a poštovní známkou. Písmenka Pp, která byla na kartičce, jsem ze čtvrtky odstřihla. Přes fotku dolů jsem do vlaječky přidala český nápis.

Štítků je v kitu dost, proto jsem jimi nešetřila. Stejně tak na stránce přistály téměř všechny poštovní známky, vystřižené z jednoho papíru. Taky jsem z jedné čtvrtky vystřihla dvě visačky a přidala je na stránku. Anglický nápis jsem opět překryla tím naším, českým. A visačkám jsem přidala provázky.

Pár odstřižků jsem ještě zastrčila nad hrušky a přidala jsem i srdíčko.

Dneska to bylo rychlé, ale někdy není od věci si nad stránkou moc nelámat hlavu a prostě ji nalepit. Lepení zdar!

2 komentáře:

  1. Krásná, barevná stránka, Peti😍 S Barunkou se hezky žensky vyblbnete, viď? Já jsem doma dobrá na třídění a hledání kostek lega. No a pak na přípravu jídla 😁

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover