středa 17. února 2021

Spolu doma a Happy Planner / LEONA

Ahoj! Po úžasné inspiraci od ostatních holek z aktuálního page kitu Spolu doma vám ještě přináším i já něco malého. A opět je to diářová inspirace v mém Big Happy Planneru. Tentokrát jeden týden z letoška. Pojďte se podívat.


Byl to takový vcelku normální týden. Fotek tak akorát, aby se mi dvoustrana zaplnila. Opět jsem sáhla spíše po nerůžových barvách.

První půlku týdne jsem zaplnila fotkami ze všedních dní. Zejména pak pár selfie se syny, které jsem hodila v Zoneru do černobíla. A tak se hodil i velký růžový nápis DOMA!

Velká písmena jsem sem tam dozdobila, roštím nebo nálepkou s nápisem. Z papírů jsem tentokrát sáhla po černobílém kytičkovém a růžovém čtverečkovaném.

Pravá stránka týdne je zaplněná fotkami z víkendu a zimních výletů. Zdobila jsem opět jen velmi střídmě, kytičky, nápisy, štítek…

Diář pro letošní rok je nedatovaný, a tak jsem sáhla i po malé kitové abecedě a použila ji na data v týdnu. Týden to byl ale samá jednička a jedniček tam tolik není. Tak jsem sáhla po velkém I.

To je ode mne pro dnešek vše. Viděla jsem, kolik z vás lepí letos do diáře a jsem ráda, že se můžeme inspirovat navzájem. Tak se zase určitě pochlubte, na facebooku v Rodině PA nebo na Instagramu!

Leona

2 komentáře:

Pin It button on image hover