středa 10. února 2021

Velká stránka DOMA / PETRA

kit Spolu doma / únor 2021

Jooo konečně růžová! Zajásala jsem nad novým kitem. Pochopitelně jako mámě dvou cácorek se není čemu divit. Ale! Nezoufejte ani vy, které žádnou holčičku doma nemáte. Šéfky to totiž perfektně vymyslely… Všechny papíry z kitu jsou na druhé straně černobílé!

Můj první počin z tohoto kitu je teda růžový. Celý. Úplně RŮŽOVÝ!

Nejprve jsem si na bílou čtvrtku vytiskla journaling. Zastřihla jsem ji, aby mi na stránce tvořila spodní pruh a potom doladila vrchní bílou část. Růžovou podkladovou čtvrtku jsem nejprve uprostřed trochu vyřízla, protože mi bylo líto použít ji celou a nenechat si ani kousíček. Vzniklou díru jsem zalepila větší bílou čtvrtkou a do dolní části jsem nalepila pruh s journalingem.


Následovalo prošití na stroji a barvy a tuš. Po zaschnutí jsem zhruba doprostřed nalepila Lucinčinu fotku, na které číhá pod postýlkou.

Začala jsem se skládáním ozdob. Nápis DOMA je perfektní, klidně jich mohlo být v kitu víc ve všech barvách. Hodily by se teď v době koronavirové…

Nad nápisem vlevo vzniknul první shluk. Kromě výseků z kitu jsem tady nalepila tu nejkrásnější visačku vystřiženou z velké čtvrtky, taky jednu poštovní známku a přistál tady i černobílý proužek. Je to takový ten kousek, co vám zůstane po odstřižení bílého pruhu ze čtvrtky, na kterém je název papíru a čárový kód. Nalepila jsem i půlku samolepkového štítku. Jeho druhá půlka přistane naproti. Dřevěným výsekům poslední dobou moc neholduji, ale tady jsem jeden propašovala.

Druhý shluk vzniknul u pravého dolního rohu fotky. Tady jsem si vystřihla jeden růžový domeček právě z té prostřední vyříznuté části podkladové čtvrtky. Našly tu své místo zbylé růžové kytičky, vlaječka a srdíčko, to jsem nacpala do písmene A.

Stránka na mě působila ještě trochu prázdně, tak vzniknul poslední ,,shlučíček“ nahoře. Tady přistála i jedna samolepková fráze. V plánu bylo ještě tuto část prošít na stroji, ale vzpomněla jsem si na to až potom, co jsem vám stránku nafotila… Samozřejmě, že jsem ji už prošila… ne kecám, už to tak asi zůstane… :D

Mějte krásný den!

4 komentáře:

Pin It button on image hover