pátek 5. února 2021

Kit Spolu doma v diáři / LEONA

Kit Spolu doma / únor 2021

Ahoj! Únorový page kit Spolu doma je plný krásných barev! Když si odfiltrujete (jako v mém případě) růžovou, tak vám zbyde stále krásná paleta! A papíry vypadají růžově, ale pozor! Z druhé strany jsou černobílé! Pojďte se podívat na mou inspiraci z kitu v Big Happy Planneru.

V loňském Happy Planneru mi chybí dva jarní týdny. Tak jsem si jeden slepila a doplnila díru. Ten týden si pamatuju jako svoje boty. Odjela jsem uprostřed něj se syny k rodičům na prodloužený víkend…. a díky viru a nouzovému stavu jsem tam zůstala další skoro tři měsíce!

Levá půlka týdne, to jsme ještě byli doma a s kluky chodili na hřiště. Barvy na fotkách jsem sladila se zelenkavou barvou na papírech. Když otočíte ten kostkovaný černobílý papír, najdete na něm visačky. Tak jsem jich pár použila.

Zdobení není opravdu nijak složité, jen pár výseků a samolepek. A dole jsem opět na stránce anglický nápis přelepila proužkem papíru a nápisem.

Pravá stránka týdne, tam už nám začíná pobyt u rodičů. Fotky jsem doplnila opět kostkovaným, růžovým puntíkatým papírem a jednou visačkou.

A taky jsem si z papíru vystřihla tu roztomilou laňku.

A pak už stačí opět jen samolepky, výseky a nápisy a je hotovo.

Kit je to opravdu univerzální, nápisy se hodí pro každou příležitost, a barvy se nehodí jen k jednomu ročnímu období. Určitě si ještě nějakou stránku nebo týden slepím. A co vy? Už s kitem tvoříte? Určitě se nám jako vždy nezapomeňte pochlubit, na facebooku v Rodině PA nebo na Instagramu!

Leona

6 komentářů:

  1. Hezky jsi z té růžové vybruslila 🤣 ❤️ já teda jedu opačným směrem, beru jen růžovou 😅 a ten tvůj odjezd na prodloužený tříměsíční víkend to je síla no... pamatuju si, že jsme se domlouvaly v Brně na kávu a už jsi byla u vašich... Už aby bylo všechno při starém 🙏

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo Peti přesně tak snad se dočkáme... A děkuji 🙂 těším se na tvou růžovou inspiraci 🙂

      Vymazat
  2. jéé paráda, jak říká Pěťa, lišácky jsi si s kitem poradila:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí, jak jednoduše a moc hezky si plníš stránky HPdeníčku. Krásného materiálu od PA je plný sáček a nám se toho na stránky moc nevejde.

    OdpovědětVymazat
  4. Lei, ta srnkaaaa! 😍😍😍 Tvůj Happy Planner mě vždy dostane! ❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover