čtvrtek 21. října 2021

Host na blogu / Domečková stránka / MICHAELA

 Kit Čas pro sebe / říjen 2021

Krásný čtvrtek holky! Jak jsem slíbila, tak taky plním. JUCH! Konečně jsem si na sebe našla trochu času a udělala si ve svém koutku trochu pohody. A abyste mi to věřili, tak jsem vám vše poctivě nafotila a skrepla.


Tentokrát jsem měla jasnou představu, jak bude LO vypadat. Já prostě miluju domečky, květinky a lístečky, když někde jsou, jdu po nich jak po uzeném, prostě si nemůžu pomoct..

Nejdřív jsem si vybrala design domečku, který jsem zvětšený nakreslila, vystřihla a přenesla na barevnou čtvrtku s hrdličkami.

Místo okýnek jsem si vytiskla fotky ve čtvercovém rozměru, aby mi pěkně sedly do domečku. Nejraději na tyto koláže používám Collage maker, dobře se v něm pracuje a pěkně si v něm poskládám rozměry fotek podle mých představ.

Celý domeček jsem obkreslila větvičkami podle vzoru, které jsem doplnila výseky a chipboardy stejného typu. Taky jsem konečně našla čestné místo pro večerní checklist!



Vše nakonec doplnila nálepkami a texty.


Co víc k tomu napsat, ráda dodržuju nějaký tvar, linii, nebo myšlenku. Moje češtinářka by na mě byla hrdá. Vždycky jsem si říkala, jak může vědět, co čím chtěl spisovatel říct, co cítil, nebo co si myslel. Strašně jsem to nesnášela, vždyť s jistotou to může říct jen ta osoba, která to psala. No a já se teď přistihuju, že často dělám to samé. Jestli to ve mně zanechala ona, nebo už to tam dávno bylo? Kdo ví...  Dnes je to ode mě všechno.

Mějte se moc krásně!

Michaela

2 komentáře:

  1. Krasny napad a krasny layout 😍 moc rada se necham inspirovat, protoze na baraky ja mam taky uchylku 😂

    OdpovědětVymazat
  2. Jemné a moc hezké. Báječný domečkový nápad 😍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover