středa 6. října 2021

Čas pro sebe v kalužích / IVA

 Kit Čas pro sebe / říjen 2021

Krásnou středu. Novýkit Čas pro sebe by měl být primárně o nás a relaxaci. No ale co si budeme povídat… ač jsem hledala ve svém telefonu opravdu pečlivě, žádnou vlastní fotku jsem nenašla :-D


Tak jsem se snažila to celé uchopit trochu jinak. Zaujaly mě fotky holek, jak skáčou při venčení pejsků v kalužích a jak moc jsou z toho nadšené. Uvědomila jsem si, že jsem vděčná, že je mám a že tyhle malé radosti prožívají a užívají si je.

Jako podkladovou čtvrtku jsem si vybrala šedou s nápisy. Ale věděla jsem, že ji nepoužiji celou, ale uříznout ji rovně mi taky přišlo jako nuda. Chtěla jsem ji nepravidelně rozřezat na každém řádku za jiným slovem a pořád špekulovala, jak to vymyslet úplně nejjednodušeji. No ve finále to dopadlo úplně naopak :-D Papír jsem nařezala na jednotlivé proužky a pak ho opětovně lepila proužek po proužku zpět.

Miluju ty velké textové výseky v kitu, udělají spoustu parády.

Fotky jsem podlepila zeleným papírem a proužkem toho samého papíru, ale z druhé strany. Z frázových samolepek jsem si vybrala použitelné pro dané fotky a vše doplnila ještě o větvičky. Chipboard se dvěma kolečky mi připomínal bubliny vody, tak se mi hodil ke kaluži.

Dost často při lepení stránky používám stejné rozvržení. Fotku se zdobením umístím lehce vlevo nahoru a naopak vpravo dolů pak připíšu text a popřípadě doplním o nějaké roští. Tady to nebylo jinak: dva proužky papíru, štítek s datumem, dvě větvičky a další chipboard.

Tentokrát jsem z toho vybruslila nejógově, tak jsem moc zvědavá, kdo z nás ale i z vás slepí nějakou super stránku sebe v nějaké ásaně.

Tvoření zdar.

Iva

1 komentář:

  1. Tak tady ta úžasná stránka mi utekla.🤔 Ivi, bomba.💣 Moc se mi líbí jak jsi si prohrála s tím béžovým papírem, zdobení, kompozice, prostě všechno. 👍💕 S dovolením liftnu. 🙏♥️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover