pondělí 4. října 2021

Procházka a čas pro sebe / MIRKA

 Kit Čas pro sebe / říjen 2021

Ahoj holky, zdravím vás v novém měsíci! Taky jste na tom stejně jak já a pořád nemáte čas na sebe a své koníčky? Tento měsíc se to musí změnit! Nový říjnový kit s názvem Čas pro sebe je ten pravý na zdokumentování všech našich relaxových aktivit, chvilek, či pocitů. Pojďme do toho ;)



Procházky, to je moje! A čumění do blba taky :D Obzvlášť, když nikam nepospíchám. Při jednom takovém rozjímání u vody mě na několika fotkách zachytil manžel. Normálně takové fotky mažu, nebo aspoň zahrabu do archivu, ale teď se mi ke kitu hodily tématem a rozhodla jsem si tuto zachycenou chvíli nalepit do alba. Z kitu jsem si vybrala barevný papír s vlnovkami, protože mi připomíná nebe, hory a vodu. Papír jsem na několika místech prošila na stroji a snažila jsem se přitom kopírovat tvar vlnovek. Použila jsem bílou nit, takže je to takové decentní, ale myslím, že i s černou by to vypadalo fajn.

Vytiskla jsem si koláž ze tří fotek na fotopapír o velikosti 10*15, rozstříhala je a nalepila vedle sebe v různých výškách a úhlech. V kitu je hodně koleček s několika motivy, já si vybrala čtyři + jedno. Dvě jsou dole i s parádním velkým nápisem.

K horním dvěma kolečkům jsem přidala barevně ladící epoxy samolepku ze zásob a nějaké výsekové větvičky.

Poslední sluníčkové kolečko jsem přidala ještě úplně nahoru. Mým oblíbeným cákancům akvarelovou barvou jsem se tentokrát vyhnula. I když nemám problém s experimentováním, přece jenom už bylo v podstatě nalepeno a bála jsem se, aby to neudělalo na vzorované čtvrtce neplechu. Místo cákanců ale skvěle poslouží enamelky a jo, pár teček bílou fixou jsem si taky neodpustila.

Velmi se těším, co s tímto kitem vymyslíte vy a taky ostatní holky z DT. Mějte krásný týden!

Mirka

4 komentáře:

  1. Mne sa to veľmi páči, aj fotka je super, normalne citim pohodu a klídek, tiež rada takto sedím pri vode a len tak čumím 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem, Ľubka. Aj mňa voda ukľudňuje, rada sa na ňu pozerám 😊

      Vymazat
  2. Miruš - Jé jsem rada že někdo taky chodí jen tak ven a čučí do blba !!! Ony ty myšlenky pak proudí a ty máš prostor být chvíli jen sama a to je prostě fajn !!! ❤️❤️❤️ Máš to moc krásný - ten nápis prostě mluví za vše . Už se na ten kit těším jak malé děcko opět !!! ❤️😍😘

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Blani 🤗 A já se těším na tvé stránky z tohoto kitu 😉❤

      Vymazat

Pin It button on image hover