středa 27. října 2021

Wellness s holkama / ANNIE

 Kit Čas pro sebe / říjen 2021

Krásnou středu všem! Den před volnem jsem opět zde s inspirací z říjnového page kitu. Tento měsíc holky z DT lepily hlavně náš teambuilding, wau byl prostě úžasný.

No já se přiznám, že jej ještě v albu nemám. Musela jsem totiž nejprve nalepit fotky ze stejně báječné akce. S kolegyňkami z práce jsme totiž byly na konci září na víkendovém welnessu ve Velkých Karlovicích a byla to opravdu paráda. Z tohoto „babince“ vznikla stránka do alba 8,5x11. Pojď se na ni podívat.


Jde o velmi jednoduchou kompozici. Jedna fotka šup na stranu, jeden papír na bílé čtvrtce.

Moc se mi líbila čtvrtka s barevnými vlnkami. Tu jsem celou rozstříhala a držela se přitom barev. Jednotlivé kousky jsem párkrát přejela hranou nůžek, vznikne tak zajímavý trhaný efekt. Mám k tomu i takové profi udělátko, ale nůžky byly rychlejší.

Kousky papíru jsem nalepila ve stejném pořadí na bílou čtvrtku, jej jsem je malinko pozasunovala pod sebe.

Fotku jsem podlepila tmavším papírem a přidala journaling. Zdobila jsem opravdu minimálně, abych vybalancovala barevné pozadí.

Nejvíc srandy jsem si užila s titulkou. Kromě nápisů z kitu jsem použila jednu nálepku od Sis z kolekce kamarádky. Tu jsem rozstříhala a ze všeho pak vytvořila nadpis. Kdo si hraje, nezlobí, že jo.

Dneska to byla rychlovka. Pokud máš před sebou pět dní volna tak jako já, tak nezapomeň fotit a dokumentovat. No a samozřejmě se měj krásně a užívej.

Annie






Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover