pondělí 25. října 2021

Teambuilding v kapsách / JANA B.

 Kit Čas pro sebe / říjen 2021

Už se nám blíží konec října a příští týden se blog začne plnit inspirací z nového kitu (máte se na co těšit!). Ještě předtím tu ale máme posledních pár dní s Časem pro sebe. A ten si většina z našeho DT udělala hned na začátku října v rámci PA teambuildingu. Ty fotky jsou tu už provařené, ale já je ještě v albu nemám, a tak jsem si slepila jednu rychlou kapsovou stránku


Jeden z papírů má na sobě naprosto dokonalé kartičky 3x4. A jako na potvoru je i druhá strana taky parádní. Tahle papírová dilemata nemám ráda, a tak jsem šla cestou kompromisu: použila jsem obě strany. Celá kapsová stránka je tak z jednoho papíru (!) a to mi ještě pár kartiček zbylo.


Některé kartičky jsem využila jen zčásti, další jsem zaplnila fotkami. Jako musela jsem se držet, protože fotek z jednoho dne máme hodně. Aby se mi menší fotky vešly a nekryly krásný design, řezala jsem (na řezání malých detailů mám takovéhle parádní udělátko). Tady jsem si nařízla domeček a pod něj zasunula fotku.


Tady jsem fotkou překryla kytičky. Ten nápis je totiž naprosto trefný!


Byla to opravdu rychlovka. Nebojte se z velkých page kitů tvořit i kapsové stránky! Veškerou inspiraci z kitů vždy hledejte ve štítkách podle názvu kitu. TADY najdete všechny ty nádhernosti z kitu Čas pro sebe.

1 komentář:

  1. Krásná stránka! A jak vypadáme spokojeně u těch dortíků. 😁

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover