sobota 24. února 2018

FREESTYLE - miminkovské minialbum od ADÉLY

Občas si chci odpočinout od velkého formátu klasického PL alba a dělám minialba pro radost. Většinou jsou to dárky, ale teď bych si chtěla udělat i jedno pro sebe a zachytit tak první společný rok mých dětí – Elly a Kubíka.


Na desky alba jsem použila šedý karton v rozměru 15x15 cm a tentokrát jsem je nepotahovala látkou, jen lehce dobarvila Distress inkoustem. Na dětská alba se skvěle hodí kartonové výseky„První rok“ od Lucky Šindelkové, tak jsem si je na stůl nachystala taky.


Neměla jsem doma správně velkou abecedu, a tak jsem si vyrobila písmena pomocí vyřezávacích šablon, pěnovky a mojí nejvíc nejoblíbenější kartičky s bílým kobercem z aktuálního Mylife kitu.


Prozatím mám jen pár stránek, ale chtěla jsem vám ukázat, že stačí použít pár výseků a enamelových teček a během chvilky budete mít album, které potěší vás i vaše blízké.



K mému albíčku se určitě v některém článku ještě vrátím. Na závěr mám pár fotek jednoho, které jsem dělala jako dárek. Opravdu jen několik stránek, kartonové výseky, vellum, vzorované papíry s průřezy a vznikne tak krásná vzpomínka na vzácné chvilky prvních dní nového miminka.






Tvoříte i menší alba nebo zůstáváte věrné velkému fomátu 12´x12´? Nezapomeňte se pochlubit v naší skupině na facebooku.

Adéla

10 komentářů:

  1. Adi, ty pismenka z karticky jsou bozi napad a vypada to krasne! A zdobit jen vysekama a enamelkama je krasne a nepreplacane a k miminkum se to taaaak hodi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky Luci. Já si někdy říkám, jestli je to dost, ale jsem prostě duší minimalista a v albicku jsou pro mě důležitější fotky než ozdoby. A ta tvoje sada je prostě skvělá. ❤

      Vymazat
  2. Něžná nádhera, Adél! Tuto kolekci také miluji, mám ji doma připravenou ... ;) doufám, že se k mimi albumům ještě vrátím - a pak se určitě vrátím i k tvým minialbům jako inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekné, krásna inšpirácia ❤️

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná minialba! Moc se mi líbí ten minimalistický styl! Mohu se zeptat, jak vyrobit desky? Kde se dá sehnat ten tvrdý karton a ty průchodky? Jaký je postup při výrobě? Moc děkuji za odpověď. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karton na desky se da koupit,ale vetsinou pouzivam zadni stranu z bloku s akvarelovym kartonem. Na pruchodky mam velke Crop a dile kleste, ale prodavaji se i mensi. Desky toho druheho alba jsou potazene latkou, kterou jsem lepila oboustrannou paskou, ale lepší je pouzit lepidlo typu Herkules... :)

      Vymazat
  5. Krásné, jemné ozdobené stránky. Líbí se mi prořízlý střed stránky. Fotky jsou tím rámečkem moc zajímavě jako schovány, přitom ukáží to podstatné 🤔😁 pěkné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky ❤ Nejsem právě na moc velké zdobení a tyhle průřezy jsem měla ráda už jako malá v dětských knížkách :)

      Vymazat

Pin It button on image hover