pondělí 6. prosince 2021

Velká přáníčková inspirace / ALENA

 Card kit Vánoční dílna

Zdravím vás všechny tvořivé duše. Doufám, že jste byli hodní a včera vám něco Mikuláš přinesl. Dneska jsem tu i já se svou dávkou inspirace s novým Card kitem Vánoční dílna. Nebudu vám lhát, když řeknu, že mě tak trochu chytla panika, když jsem viděla všechny ty krásné a propracované přání od ostatních holek z DT. Ty moje budou vypadat vedle nich, jak chudí příbuzní. Ale pak jsem si řekla, že se třeba někomu bude hodit, jak udělat efektně i dvacet přání a nezabere mu to moře času.



Používala jsem pár šablon na Big shot. Především kruh, hexagon a čtverec. Ale sem tam se objeví i nějaká ta větvička či vločka. Výřezy jsem dělala buď klasicky z kartiček nebo přímo do základu přání. Hned na prvním je taková krajinka, která se nabízela díky spoustě stromečků a domečků. Přidala jsem pár zvířátek, co se bloudí noční zasněženou krajinou a je to hotovo.

Obšité kolečko jsem oblepila samolepkami a fixem dodělala pár teček, aby vše působilo kompaktněji, na štítky přidala provázek a druhé bylo hotovo raz dva.

Třetí byla těžká improvizace, protože jsem si vyřezala čtverec do kartičky a pak jsem nějak nevěděla, co jsem s ním vlastně chtěla udělat. A tak jsem k němu přidala pár samolepek a výseků a vcelku to vypadá příjemně. Snad udělá ve schránce radost.


Tohle je hodně jednoduché, našla jsem velikost šablony, která pojmula všechny motivy na kartičce, ale zároveň se na kartičku vešla celá. Výřez jsem podlepila 3D páskou a zase vrátila do vzniklého otvoru. Doplnila jsem zvířátka a šup na hromádku hotových.


A tady se zase pro změnu projevila moje zbrklost. Původně jsem chtěla vellum nalepit zespodu do vzniklého okna, ale já rovnala a vyměřovala, až jsem ho nalepila na zadní stranu základu. Nevadí, aspoň už nemusím dovnitř vymýšlet text a jen nás podepíšu.

Tahle černá kartička se mi líbí asi nejvíc. Nevím proč. Rozhodla jsem se černou trošku rozbít pomocí kruhových šablon a přidala pár stromečků a cesmíny.

Další budete mít hotové za méně než tři minuty. Kartička, na které je menší podlepená opět 3D páskou a vše nalepené na základ. Ono totiž když je efektní grafika, tak není potřeba vymýšlet něco těžkého.

Blížím se k cíli. Lucka do výseků navrhla dva kruhy s textem a ty jsou samy o sobě krásné, takže jsem jeden opět podlepila 3D a pod něj nalepila vločky a další výseky z kitu.

Když jsem u těch kruhů, jeden jsem vyřezala do základu. Výřez nalepila do vnitřku přání a poskládala na něj text. Pak udělala prostorovou krajinku a dovnitř se opět jen podepíšeme.

Jako poslední, tu mám to, kde jsem využila zbytky z černé kartičky a druhý kruhový výsek od Lucky. Vyřezala jsem si pár větviček, vybrala ozdoby a bylo to.

Přání jsem stihla udělat více a podařilo se mi tzv. Kill The Kit. Než je všechny pošlu poštou, tak natočím reels na Instagram, abyste měli další inspiraci na rychlo přání. Času totiž není nazbyt, a aby přání došla včas, je potřeba, je co nejdřív poslat. Užívejte adventu a těším se, s čím se pochlubíte.

3 komentáře:

Pin It button on image hover