pátek 19. března 2021

Kitová inspirace v Happy Planneru / LEONA

Ahoj! Březen se přehoupl do druhé půlky a jsem tady s druhou inspirací z my life kitu Spolu doma. Letos jsem to zatím pojala tak, že lepím chybějící týdny v loňském planneru. Tímto stylem sice ten letošní bude prázdný, ale nevadí. Musím říct, že s odstupem se mi ty fotky a vzpomínky lepí mnohem snadněji.


Tentokrát jsem zabrouzdala do podzimu. Kit je to krásně univerzální a myslím, že s ním slepím i nějakou tu letní stránku.

V balíčku kartiček mě zaujala ta pruhovaná pestrobarevná a řekla si, že ji prostě musím použít. Od toho se odvíjel i zbytek zdobení, kdy jsem vybrala už jen jednobarevné kartičky.

Levý sloupeček jsem tentokrát nechala jen pro text a jednotlivé pasáže jsem oddělila zbytky již zmíněné pruhované kartičky.

Zbytek zdobení sem tam kytka, foťák, a pár nápisů. Těmi jsem tentokrát nešetřila a moc se mi líbil „žijeme, jak umíme“ a k tomu jsem na druhou stránku doplnila „jednou nahoru a jednou dolů“.

Pravé straně týdne dominuje pruhovaná barevná kartička.

Ještě bych snad vypíchla růžovou kartičku s nápisem. Tu jsem seřízla na plannerové okýnko a hle! Naštěstí je nápis stále čitelný.

To je z mé kitové inspirace tento měsíc vše. A moc se těším, co vymyslíte vy i ostatní holky z týmu!

Mějte se co nejlépe a krásný víkend!

Leona

1 komentář:

  1. Leonko, to je jaký parádní nápad s kartičkou, takhle ji rozdělit ❤️ mně se taky ta kartička líbí, jen jsem pro ní ještě nenašla uplatnění 🤔

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover