pátek 26. března 2021

Spolu doma s hafanem + video / ANNIE

Dnešní příspěvek je pro všechny milovníky pejsků. Poslední dobou jsem toho našeho chlupáče zanedbávala a lepila stránky jen s dětmi. Bylo na čase doplnit album i o fotky Charlieho a kit Spolu doma podruhé se mi hodil parádně.


Vytiskla jsem si dvě fotky, jak chrní v čerstvě vypraném prádle, grrr. To je tak, když máš jako fakt dobrý úmysl, že bys konečně vyžehlila tu hromadu prádla, ale ono ne. Neměla jsem to srdce ho budit.

Vybrala jsem si modrou kombinaci kartiček a vzala do kombinace růžovou. To abych mohla využít tu žůžo abecedu přece. Charlie se určitě nebude zlobit, že má na stránce holčičí barvu. Velká mřížkovaná kartička je z kolekce Hygge a tvoří jako by nástěnku, na které jsou fotky přichycené svorkami.

Vytáhla jsem si kleště a zkusila si zakomponovat průchodky. Stala se mi hned na začátku školácká chyba a to, že jsem kartičku nalepila a ouha, kleště mi nedosáhnou na druhý konec. No naštěstí šla kartička odlepit, uf.


Celá kompozice je velmi jednoduchá. Zdobení tvoří vystřižení jednorožci a journaling psaný bílou gelovkouCelou stránku jsem doplnila citoslovci, haf, vrr. Dozdobila jsem cákanci černou tuží a datumem. Ohledněbílé gelovky, používáš? Já se vždycky natrápím, protože mi ty gelovky ne a ne psát. Každé písmenko obtahuju několikrát. Nevím, v čem je zakopaný pes.. Budu ráda, když mi napíšeš, jak to máš ty.

Dneska to bylo opravdu kraťounké, ale mám pro tebe video z procesu, tak jestli máš chuť, mrkni na video pod článkem. Měj se hezky.

videohttps://youtu.be/Dai2T_OgKuM

2 komentáře:

  1. To je krásná stránečka a nápad scrapnout roztomilého pejsánka. Musím s tebou souhlasit, také se zlobím s gelovými pery. Já je mám postavené v kelímku, víčkem dolů. Ještě jsem šťoura? Jak si uložíš tuto stránku do alba, když tam máš ty svorky? 😃👍

    OdpovědětVymazat
  2. Ani, boží, Charlie je ňuníček❤️ A jaké máš gelovky? Já mám už asi 2 roky sakura gelly roll a pořád píše dobře, už jsem si koupila i další s jinou tloušťkou stopy. Skladuju je víčkem dolů.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover